reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aniu wystarczy naprawdę troszkę wysiłku, to nie boli :-p istnieje taka wspaniała strone o adresie Google i wystarczy tam wpisać "suwaczek" czy "suwaczki" i wyświetli Ci się pełn stron z suwaczkami. A jakbyś przeleciała całe FAQ (raptem 2 posty) to zauważyłabyś, że w 2 poście masz link do suwaczków. :tak:

reklama
Chwilami faktycznie nie zauważyłam:-p I bez ironii proszę,bo ja niecierpliwy człowiek jestem,więc albo znajdę od razu albo wcale:-p Ale spróbuję-może nie boli:-p

Aniu ja też niecierpliwa jestem i na dodatek choleryk więc wybacz :zawstydzona/y: ale stworzyłam ten wątek nie dla siebie i troszkę czasu temu poświęciłam, żeby wsjo było wyjaśnione i denerwuje mnie jak nowe osoby piszą, że nie wiedzą jak coś zrobić a nawet nie raczą poszukać odpowiedzi, a przecież komu się chce pisać na głównym wątku kilka razy to samo tylko innej osobie :tak:
niewyżyta możesz wstawić FAQ na poczatek tematów czy jak to się tam robi, wtedy byłyby widoczny.

uuu towarzystwo się wykrusza :-( ja się za chwilę zbieram do myjni tylko musi się zwolnić. A z pokoju obok dochodza głosy kibiców zazwyczaj są to odgłosy zwiątpienia, rezygnacji i załamania po kelejnych porażkach :-(. A ja tam nie oglądam ale zacznę jak będę cierpieć na bezsenność bo chyba nic tak mnie nie usypia :-D.

Chwilami bardzo dobrze się spisałaś:-) Ja zauważyłam FAQ od razu i wchodziłam na tego angielskiego linka,ale mi nie wyświetliło dla tego zapytałam.Twoja praca na pewno nie poszła na marne,tylko dla nie których (np.dla mnie) trzeba mieć więcej cierpliwości:-p

Siemka:-D:-D:-D u nas przez pare dni sie duuuuzo zmienilo na leprze:-) mam nadzieje ze tak bedzie juz zawsze:laugh2: J dla mnie slodki jak nigdy wyrecza mnie we wszystkim, dopaja mala, no ale dalej boi sie zmiany pieluchy....:-:)-:)-(
Pierwszy poporodowy seksik tez juz mam za soba a co za tym idzie boski orgazm:rofl2::rofl2::rofl2: Jestem szczesliwa:-)

reklama
Do góry