femme fatal
Mama Ninki :)
buahhaha no przestań 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

zostalo mi tylko prasowanie 
:-)
ciekawe jak ja sobie poradze jutro z Ala w PG,wychodzic po tych schodach 

na zmiane pogody to zawsze mam zle samopoczucie i wogole glowa mi peka a z kolanem to zdarzylo mi sie poraz pierwszy
nawet Ala sie smiala zemnie jak utykalam i warczala na mnie a potem uciekala - ZMIJA jedna:-)
. Kumpela zaliczyła anatomię na 5....rany pokłony będę jej bić jak ją zobaczę bo mi to zostaje tylko wrzesień
. Tak jakoś mnie mdli od wczoraj
pewnie od tej cholernej coli 2l za 2 zł...a nie było nic w mieszkaniu do picia to zaczełam złopać tą truciznę ;-). Jestem świadkiem niesamowitego zjawiska - Sz. się uczy na exam
a jak jeszcze go posłucham jak sobie opowiada i dodaje komentarze do tego co przeczytał to boki zrywać
wicznie z papierochem w paszczy
to ta co kiedyś pisałam, że ma maly brzyszek jak na końcówkę ciąży.
Matki co zostawiają dzieci przez alkohol czy narkotyki to dla mnie powinno się sterilizować! Koszt utrzymania dziecka w Domu Dziecka wynosi około 2 tys. miesięcznie. Inym przypadkiem jesy kiedy zabiera się dzieci od rodziców dobrych tylko biednych a wystarczyłoby przeznaczyć połowę tej kwoty rodzinie. I dzieci byłyby w domu, rodzina miałaby ogromną pomoć finansową i Domy Dziecka nie byłyby tak przepełnione a i państwo by skorzystało...wiem wiem to się tylko tak mówi...ale ja mam skłoności do utopijnego myślenia...ale i tak uważam, że jest peło lepszych rozwiązań ale na swiecie zawsze i wszystko bardziej komplikowane niż potrzeba 
to ciekawie z nią musisz mieć
to jak Ci ten ból nie przejdzie to może lepiej idź to sprawdź :/
A nie było mnie tylko od wczoraj...Wczoraj cały dzień zajęty,pełno latania...A dziś od rana umierałam...Było mi słabo,nie dobrze,bolała mnie głowa i to cholerne ciśnienie....Jestem niskociśnieniowcem,a ostatnio ciągle mi się podwyższa...Dzisiaj miałam 130 na 79,a puls 136 po wstaniu z łóżka:-(
Miłość jest piękna...A Ty masz kogo kochać
bo ilość postów to nie jest adekwatne kryterium i dlatego takiego nie mamy
. A więcej nie będę pisać bo nie wiem czy dziewczyny sobie tego życzą. Jak coś to pytaj sie Naszej Pani Moderator ;-)