reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja wlasnie skonczylam prostowac wlosy-trzeba odczasu do czasu wygladac jak kobieta :laugh2:zostalo mi tylko prasowanie :baffled:

Mika
nie popadaj w paranoje,tylko pokazuj :-p :-)

A mnie dalej kolano boli :wściekła/y: ciekawe jak ja sobie poradze jutro z Ala w PG,wychodzic po tych schodach :no:

Kasia
ja rowniez GRATULUJE :happy:

Asiowo trzymaj sie ;-)

femme fatal nieeee sadze :no: na zmiane pogody to zawsze mam zle samopoczucie i wogole glowa mi peka a z kolanem to zdarzylo mi sie poraz pierwszy :baffled: nawet Ala sie smiala zemnie jak utykalam i warczala na mnie a potem uciekala - ZMIJA jedna:-)

Moze przez noc minie,zreszta martwic sie bede jak bedzie to trwalo pare dni !! ..... ide teraz prasowac bo nigdy sie dotego nie wezme :rofl2:

Zycze milej nocki Mamuski ;-)
DOBRANOC

witam babeczki :)

Cały dzień się obijałam tak, że nawet na forum mi się pisać nie chciało ;-). Jeszcze miaąłm się uczyć od 21 na egzamin ale Mati z grupy napisał, że jest w piątek i to uratowało mnie od niepotrzebnej nauki :-D. Kumpela zaliczyła anatomię na 5....rany pokłony będę jej bić jak ją zobaczę bo mi to zostaje tylko wrzesień :baffled:. Tak jakoś mnie mdli od wczoraj :crazy: pewnie od tej cholernej coli 2l za 2 zł...a nie było nic w mieszkaniu do picia to zaczełam złopać tą truciznę ;-). Jestem świadkiem niesamowitego zjawiska - Sz. się uczy na exam :-D a jak jeszcze go posłucham jak sobie opowiada i dodaje komentarze do tego co przeczytał to boki zrywać :rofl2:

Co do palenia to nie rozumiem jak można w ogóle palić ale Femme jeśli starasz się ograniczać to i tak jest dobrze niż gdybyś kopciła jak dziewczyna ode mnie z roku :wściekła/y: wicznie z papierochem w paszczy :wściekła/y: to ta co kiedyś pisałam, że ma maly brzyszek jak na końcówkę ciąży.

Niestety życie jak na złość jest niesprawiedliwe :wściekła/y: Matki co zostawiają dzieci przez alkohol czy narkotyki to dla mnie powinno się sterilizować! Koszt utrzymania dziecka w Domu Dziecka wynosi około 2 tys. miesięcznie. Inym przypadkiem jesy kiedy zabiera się dzieci od rodziców dobrych tylko biednych a wystarczyłoby przeznaczyć połowę tej kwoty rodzinie. I dzieci byłyby w domu, rodzina miałaby ogromną pomoć finansową i Domy Dziecka nie byłyby tak przepełnione a i państwo by skorzystało...wiem wiem to się tylko tak mówi...ale ja mam skłoności do utopijnego myślenia...ale i tak uważam, że jest peło lepszych rozwiązań ale na swiecie zawsze i wszystko bardziej komplikowane niż potrzeba :baffled:

rany ale epopeja wyszła ;-)

Polna - taki urwis z tej Ali ? a na zdjęciach tak słodko wygląda :-) :-p to ciekawie z nią musisz mieć :-p to jak Ci ten ból nie przejdzie to może lepiej idź to sprawdź :/

Witam dziewczynki:-)
Zaczęłam Was czytać godzinę temu,a dopiero skończyłam...Faktycznie coś Was opętało:-p A nie było mnie tylko od wczoraj...Wczoraj cały dzień zajęty,pełno latania...A dziś od rana umierałam...Było mi słabo,nie dobrze,bolała mnie głowa i to cholerne ciśnienie....Jestem niskociśnieniowcem,a ostatnio ciągle mi się podwyższa...Dzisiaj miałam 130 na 79,a puls 136 po wstaniu z łóżka:-(
Chwilami wygląda na to,że ja też mam myślenie utopijne...Zgadzam się z Tobą w pełni,że jest wiele lepszych rozwiązań.Ale nasze prawo niestety jest popieprzone...Inaczej tego nazwać nie można...
moz-screenshot-1.jpg

moz-screenshot.jpg

Co do alkoholu i papierosów...Ja nikogo nie potępiam i nie oceniam,ale jeśli o mnie chodzi to kompletnie nie ma mowy.Ja popalałam tylko będąc w gimnazjum,więc już dawno to minęło.Alkoholu praktycznie nie piję wcale.Ja po prostu nie lubię ani jednego ani drugiego.A pech chciał,że na samym początku ciąży jak jeszcze o tym nie wiedziałam,byłam dopiero jakieś 2-3 tygodnie,akurat była wielkanoc i rodzice poczęstowali nas winkiem i wypiłam kilka łyków...Jakoś w tym samym czasie mój mąż przygotował kolacje ze świecami i winem i też wypiłam lampkę...Jak test wyszedł pozytywny i przypomniałam sobie o tym to miałam ogromne wyrzuty sumienia...
Femme fatal pozwoliłam sobie przeczytać Twój blog...Podziwiam Cię za to jaka jesteś silna.Nie wiem czy sama bym tak umiała.Jesteś naprawdę wytrwałą kobietą i mam nadzieję,że będziesz się tak trzymać do samego końca:tak: Miłość jest piękna...A Ty masz kogo kochać:tak:

Ostatnia edycja:
ANNO ŻYWA AKA MODERATORKO MŁODYCH MAM:D
chyba nie uda mi się wtajemniczyć do zamkniętego grona bo ja tu podczytuje ale oprócz Majki mam i prace w domu i prace ze szkoły
a na dodatek wyjeżdżamy na całe wakacje więc nie nadgonie statystyk
Ale bawcie się tu dobrze rozpakowywujcie się po kolei...
I oczywiście w ramach swoich możliwości będę Was zaszczycać:D
pozdrawiam Magda

majakowa nie musisz gonić żadnych statystyk :-p bo ilość postów to nie jest adekwatne kryterium i dlatego takiego nie mamy :tak:. A więcej nie będę pisać bo nie wiem czy dziewczyny sobie tego życzą. Jak coś to pytaj sie Naszej Pani Moderator ;-)

Już mnie nie mdli :-) Normalnie, przez ten wątek "Jak Wam objawiła się ciąża" to mi psychika wałki juz wkręca :-p

reklama
Do góry