Oleńka Ty flirciaro ;-) hehe ja to mu się nie dziwię, że taki mandacik dał...jak mu taka laska sama przychodzi pogadać bo powinien jeszcze doplacić

jak był przystojny jak napisałaś to sama bym na niego popatrzyła
Chwilami - u mnie też leje ale ja to akurat się cieszę mam jeszcze nadzieje na burze :-)
A u mnie już po burzy, słoneczko wyszło ale dzięki Wielkiemu Syfitowi nie jest już duszno. Jeszcze od wczoraj chodzę nabuzwana jak na @ a tu ni widu ni słychu a powinien być w sobotę
Ojej to Ty kibic zapalony

Na mnie mecz działa bardziej usypiająco niż końskie dawki proszków nasennych
koszmarku jest tu naprawdę dużo nowych babeczke:
serduszko89 dołączyła chyba w tym samym dniu co Ty,
nadiha i
Adiva też są nowe, jeśli kogoś pominęłam to przepraszam

Wystarczy poczytać trochę postów i będziesz w temacie. Przez to, że Was tyle nowych kobietek sama się mylę, która co pisała.
Chwilami wsumie to do nas moglaby przyjsc ta burza bo na polu nie da sie wytzryamc
Dmucham na chmury może przejdą do Ciebie (w przypadku nawałnicy, sztormy, trąby powietrznej, gradobicia, powodzi reklamacji nie uwzględniam) ;-)
nocnykoszmar tylko mi sie tam nie obrazaj

poprostu sa pewne zasady !! a na pczatq kazdemu jest sie trudno zaklimatyzowac wiec trzeba troszke sie podlizywac-ja tak robilam

zeby zlapac kontakt z dziewczynami ;-)
polna Ty się podlizywałaś?? a ja myslałam, że Ty weszłaś na forum jak burza ;-) I wogóle jakoś sobie nie wyobrażam, że Ciebie kiedyś nie było na tym forum
uffff nadrobiłam, nie było mnie parę godzin i tyle stron

ja się będę bała Was zostawić na jeden dzień nie mówiąc już o dłużyszch wakacjach bez kompa

Sz. kupił monitor 22"
monitor HP w2207h 22" GM757A + easyclip (386248561) - Aukcje internetowe Allegro za 987 zł...bardzo fajny bo można go obrócić od 90 stopni i zajebiście ogląda się wtedy strony internetowe

Ehhhh normalnie cieszy się jak małe dziecko z nowej zabawki

ogląda, stuka, puka, zmienia ustawienia, testuje...ale jest jeszcze jeden plus, stary monitor (19" dobry ale nie panoramiczny) daje w prezencie mojej mamie - nie ma to jak się podlizać teściowej

- jej nowy się bardzo przyda bo obecny to rzeź dla oczu

.