reklama
polna_N
Mama Ali ... 2007
Czesc :-) a by Wam paluchy powykrecalo odtego pisania 

Zywa chyba musi byc juz w domu bo faktycznie na NK byla ,chyba ze dziadziu ma internet

nocnykoszmar heh ale masz zachciewajki
hamburgery w nocy ?
heh ja to lubialam robic sobie zapiekanki i krolam jeszcze na to parowki w paski 

a rozmiar to mamy taki sam-znaczy ja mialam bo mi sie skurczyly
:-(
Mam nadzieje ze przy drugim bobasie urosna i potem zostana nienaruszone
Ewa witaj ;-)
Asiowo nno to faktycznie Paulinka jest spokojna w nocy
Oby bylo tak dalej,przygotuj sie na kolki
a jak nie chce Jej sie odbijac po jedzenia to musisz dluzej trzymac na rekach ,mi tez Ala czasami nie odbijala i trzymalam Ja dotej pory az sie odbilo-nawet jak spala to sie odbijalo :-) i tym sposobem nawet nie miala kolek 

Zywa chyba musi byc juz w domu bo faktycznie na NK byla ,chyba ze dziadziu ma internet

nocnykoszmar heh ale masz zachciewajki

a rozmiar to mamy taki sam-znaczy ja mialam bo mi sie skurczyly

Mam nadzieje ze przy drugim bobasie urosna i potem zostana nienaruszone

Ewa witaj ;-)
Asiowo nno to faktycznie Paulinka jest spokojna w nocy

mój biust po pierwszej ciąży zflaczał lekko na moje nieszczęście, ale warto się zmusić do takiego masarzu. Stwierdzam to bo mi pomaga. tylko nie jesten pewna co do szkodliwego apływu niskiej temperatury. Mi mama zawsze suszy glowe ze w piersi musi byc cieplo
nocnykoszmar
Entuzjast(k)a
aniu trzyma sie ale nie mam dwoch pileczek
troszke obwisa dlatego zalezy mi wlasnie na tym zeby zle nie wygladaly :-)ale macie racje lepiej dla dziecka jak karmie no i schudne szybciej a przytylam 15kg chyba ale tez nie chcialabym aby mocno zmalal:-( i co na to poradzicie ?? i tak jak mowisz dobiore lepszy stanik bo zauwazylam ze w tym dobrym (a nie mniejszym) biust wcale nie wyglada na mniejszy tylko musze dobrze ramiaczka dopasowac ...
wczoraj mierzylam hehe
polna joooo ja wczoraj mialam jakas jazdeeee heheh zjadlam tego hamburgera i jeszcze se pol pizzy podgrzalam
bylam tak obrzarta ze lezec nie moglam hehe a o cysiach ciekawy temat hehe
no co przydatny hehe ja bym chciala jeszcze dobrze wygladac hehe a Ci powiem kiedys mialam malusi biust pozniej nagle urusl i teraz troszke w ciazy urusl ale taki moglby zostac bo za duzy mi sie nie podoba no i ciezar tez
my tak gadamy a moja kumpela ma operacje kregoslupa przez biust i to dopiero patologia hehe a tak jak ania mowi wystarczy dobry stanik i cysie wygladaja na duze a takie nie za duze sa jedrne wiec fajne nie ??
czy sie myle hehe ja juz sama nie wiem 
femme oki mala zrobie jak radzisz hee
ale ja w sumie moge nie miec duzo mleka u mnie w rodzinie wszyscy karmia po kilka tygodni bo zaraz mleka nie ma
nie wiem od czego to zalezne moja mama babcia i siostra mamy maja wielkie cyckiii i takie bardziej wiszace ale wypelnione fajnie a nie ze u gory sama skura a na dole twarde i one mleka nie mialy
wiec od wielkosci napewno
to zalezne nie jest hmm wiec od czego

polna joooo ja wczoraj mialam jakas jazdeeee heheh zjadlam tego hamburgera i jeszcze se pol pizzy podgrzalam

femme oki mala zrobie jak radzisz hee

Karolina00
Moi dwaj mężczyżni...
Witajcie!! Mogę mapisać, że u nas już dobrze, powoli doszliśmy do ładu. Mój R. od wtorku idzie do nowej pracy i jest szczęśliwy ;-)
Co tam u Was? Buziaki!
Co tam u Was? Buziaki!
nocnykoszmar
Entuzjast(k)a
karolina hejka chyba sie nie znamy hihi
dopiero chwilke tu jestem gadamy sobie o cysiach moze tez cos napiszesz na ten temat hehe

ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Ewi myślę,że to nie jest szkodliwe,bo po prostu ciało się hartuje.Przecież nie masz wyziębiać biustu tylko na zmianę go polewać zimną i ciepłą wodą.
Koszmar dobry stanik to faktycznie podstawa...Nie które kobiety mają naprawdę przeogromne biusty i to jest niesamowity ciężar.Także jak ktoś ma mały biust to nie ma co narzekać,bo łatwiej dopilnować by był jędrny i fajnie wyglądał,a dodatkowo nie ma z jego powodu problemów ze zdrowiem.A stanik może zdziała cuda
Jak Ty nie masz obwisłych to się nie martw o to karmienie.Ja przed ciążą miałam 70 D teraz mam 75 D,70 E a to dopiero 4 miesiące wiec podejrzewam,że jeszcze mi urosną.A są jędrne i wcale nie przejmuję się karmieniem
Zresztą są proste ćwiczenia na to by biust ładnie wyglądał
Koszmar dobry stanik to faktycznie podstawa...Nie które kobiety mają naprawdę przeogromne biusty i to jest niesamowity ciężar.Także jak ktoś ma mały biust to nie ma co narzekać,bo łatwiej dopilnować by był jędrny i fajnie wyglądał,a dodatkowo nie ma z jego powodu problemów ze zdrowiem.A stanik może zdziała cuda

reklama
Karolina00
Moi dwaj mężczyżni...