reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
EWi no to zajebiście :-) a jak dzieci się nazywają ?
nocnykoszmar
Entuzjast(k)a
polna wez teraz to ja juz wogole jestem zestresowana hehe :-) to skad ja mam wiedziec kiedy dziecko jest glodne a kiedy mam mu nie dawac ??ja sie boje ze ja nie bede wiedziala kiedy co mam robic ze mala bedzie plakac a ja bede jak debil rece rozkladac i plakac razem z nia poza tym jak przekarmie ?? mamoooo ratunuj hehe :-)
madzia1225
Wdrożona(y)
Nocnykoszmar To ja Tobie poradze na biust bardzo fajny preparat dla kobiet w ciazy po 4 miesiacu i matek karmiacych piersia.kosmetyk ten jest z serii Dax cosmetics Perfecta mama "Specjalny preparat do pielegnacji biustu z wyciągem z liści kapusty" jego dzialeanie to: zwieksza elastycznosc skóry, zapobiega rozstepom,lagodzi bolesnosc i obrzmienia.Koszt jest to ok 30zl/100ml. polecam serdecznie ten preparacik jezeli ktos sie martwi o swoje piersi.Ja sama go uzywam i jestem bardzo zadowolona bo piersi nie maja zadnego rozstepu sa nadal w gorze nie leza na brzuchu i elastyczne.
pozdrawiam
pozdrawiam
femme fatal
Mama Ninki :)
oooo Madzia teżskorzystam :-)
nocnykoszmar
Entuzjast(k)a
angel nom faktycznie dziwnie wez sobie w internecie sprawdz tam jest pokazane jak termin sie wylicza bo ja ostatnio tez sprawdzalam jak lekarze to licza
a moj pokoj tez narazie stoi hehe od poniedzialku ma pojsc dalej w sumie to jeden dzien i po robocie wiec wiesz nawet jak w szpitalu bede to Kris mi to zrobi
A jak sie czujesz wogole ?/ heh i pewnie ze posluchamy historyjek ja to juz mam tysiace pytan hehe ciagle mecze nasze dziewoje hehe powiem Ci ze posrana jestem a Ty taka spokojna hihi PODZIWIAM PANIA
aniu juz kojarze o jakich cwiczeniach mowisz
Kris mi je tez pokazywal mowi ze ja bede jeszcze papki naparzac hehe
wymeczy mnie pewno na tej silowni ej no ja nie wiem czrmu ja tak panikuje tyle sie w gazetach naczytalam wlasnie o takich roznych sytuacjon hehe ze mi lep zrylo ale w sumie masz racje i w razie co mam was i mame obok hehe ja was zamecze pytaniami heh i oddwaj tego slodkiego psiaczka hehe fajne foto 
femme a Ty co tak meczysz pytaniami nowa kolezanke hehe osz Ty niedobra :-) kiedy spotkanie z tym Twoim ?
madzia1225 to fajnie ze o nas pomyslalam widze ze FEMME tez skorzysta hehe a go w aptece sie kupuje czy jakiejs drogerii ?? tez go kupie jak tylko na zakupkach bede moze a noz mi tez pomoze

aniu juz kojarze o jakich cwiczeniach mowisz

femme a Ty co tak meczysz pytaniami nowa kolezanke hehe osz Ty niedobra :-) kiedy spotkanie z tym Twoim ?
madzia1225 to fajnie ze o nas pomyslalam widze ze FEMME tez skorzysta hehe a go w aptece sie kupuje czy jakiejs drogerii ?? tez go kupie jak tylko na zakupkach bede moze a noz mi tez pomoze
Ostatnia edycja:
reklama
Koszmarku ja też sie boje jak to bedzie...naprawde... Ale zawsze mowie sobie ze skoro inne babki to przezyły to ja tez dam rade
Człowiek jest tylko czlowiekiem i uczy sie na swoich bledach. napewno nie bedziemy idealne i bedziemy robic cos zle, ale napewno w pore sie zobaczymy ze cos jest nie tak
Nie panikujmy
DAMY RADE
Sama widzisz jak jest na podstawie ostatnio rozpakowanej Asiowej napewno miała troche obaw a patrz jak swietnie sobie radzi
A czuje sie bardzo dobrze
A Ty?? Nic mnie nie meczy, siedze sobie w domu i tak mi dzien leci
U jak u Ciebie co porabiasz na tej koncowce? Masz juz jakies objawy zblizajacego sie porodu czy cisza jak i u mnie??