reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Famme ja zawsze wcześniej szukam pomysłu więc spokojnie... Rocznice mamy 15lipca ale że to wtorek to zrobie w sobote wcześniej albo później, jeszcze zobacze jak sie wyrobie...
No i trzymam kciuki żeby ci sie udało nagrać dzidzie bo to naprawde trudne... :-p:laugh2:

A mój M wstał o 3 nad ranem:szok: niestety ja mam ostatnio bardzo słaby sen i sie obudziłam... A zasnęłam o 1:-( Ale nie ma to tamto... Jeszcze wieczorem rozmyslałam o tym że to dopiero 3lata a nasz związek już jest taki mechaniczny, z przyzwyczajenia i wogóle troszke sobie popłakałam... A jak sie w nocy obudził i przyszedł do mnie to było jakos tak czarodziejsko... Pogłaskał, poprzytulał... eh... powiedziałam mu co mnie boli i wogóle... Zasnęłam ok 6... A on poszedł na kompa... Obudziłam sie o 10 a on spał... Ale ja położyłam sie spowrotem i jak wstałam o 12 to miałam gotwy obiadek i wogóle... Eh, mam dzisiaj dobry humorek...

TYLKO ZGAGA OD RANA MNIE MĘCZY!!!

reklama
Witam ;-) a ja dzis jakas taka spiaca chodze a jak sie poloze to potem bede chodzic jak NEMO :-)

Zywa to fajnie ze znalazlas prace i wypoczelas ;-) przynajmniej bedziesz miala darmowe probki perfum :-p a Hania pewnie jak pojedzie do dziadka to tez bedzie biegac za kurami jak Ala a jak uslyszy koguta to bedzie biegania a biegania za Nia :laugh2:

Miska ano trzeba pokazac rodzenstwu WIELKI SWIAT :-) Oni chyba pierwszy raz przylecieli do Ciebie ? :happy:
Ty bedziesz nastepna po Asiowej a potem to pewnie nocnykoszmar :rofl2::-p

Oliwka kupilam Ali tymbarka truskawkowego tak jak pisalas i wiesz ze nawet z checia pije,az sie zdziwilam bo jakis miesiac temu kupilam Jej wode mineralna z Nestle i nie chciala pic a tu taka niespodzianka ;-)dzis jak bylam z Nia w sklepie to odrazu ruszyla do polek z piciem i przywlokla tymbarka :-)

Co do golenia to mi w czasie ciazy P bawil sie maszynka :zawstydzona/y::-) ale wiecie co ja lezalam w szpitalu prawie 4 tygodnie!! dzien przed pojsciem do szpitala ogolilam sie i nawet jak juz zblizal sie termin porodu to mowilam do P ze pasuje ..Ja.. ogolic,bo jakto tak z taka czuprynka? :-) na czwartek zaplanowalismy to zrobic w wc :crazy: ale w czwartek rodzilam :-) i polozne wogole nie golily -wsumie tak duzo nie urosly !! wiec to chyba zalezy jakiej dlugosci sa to wtedy gola !!

Czesc Dziopki :) Ja wlasnie sobie wstalam :p W sumie to pospalabym dluzej gdyby nie Filek :p Ranny ptaszek :) Nastroj dzisiaj lepszy , za to pogoda do kitu :/

Koszmar z goleniem to ja mam tak samo :p Czasami juz do lusterka sie gole bo kurcze pozniej piczka pociachana :D

Madzik ja tez swojego musze zagonic :p W sumie to proponowal sam ale troche sie boje ze mnie pochlasta niechcacy:p

Femme no teraz ja bede narzekac :p:D

Polna no brat juz 2 raz jest bo byl w zeszlym roku ,a siostra pierwzy raz :p A ona to bardziej przejeta Filipem i moja ciaza niz tym Wielkim miastem :)

Ostatnia edycja:
Miska wsumie to ile juz lat mieszkacie w stanach ? :confused:
A siostrze sie nie dziwie -ja bylam strasznie przejeta jak siostra urodzila Lucje,codziennie przychodzilam do Niej popilnowac Malej,pobawic sie i wogole a teraz jak tak mysle o tym to wychodzilam na jakas psychopatke :laugh2::-)

Polna no mnie 23 czerwca minelo 3 lata :) i po 3 latach sie z nia zobaczylam myslalm ze nie przestaniemy ryczec takie to uczucie :p a mojemu r minie 3 lata w 17 sierpnia:)

Żywa witam z powrotem:-) Gratuluje szybkiego znalezienia pracki-wiedziałam,że dasz radę szybciutko:tak: Cieszę się,że wypoczęłaś no i że uratowałaś to małe zwierzątko.Ja to bym Ci dała za to jakiś order:tak: Zazdroszczę Ci tego wypadu...Też bym chciała mieszkać na wsi...Oby tylko miasto było blisko i żyć nie umierać,rewelka:-)

Kasiulka może na tą rocznicę wymyśl jakiś wypad gdzieś gdzie Twój facet chciałby spędzić czas?Na pewno jest coś co lubi...Jakieś gokarty albo może będzie dobry film w kinie???Wyjdziecie na 1,5 godzinki,później możecie zjeść romantyczną kolację w domku,zrobić sobie przyjemną kąpiel przy świeczkach i z kadzidełkami,a później miłe chwile w łóżeczku:tak:

Chwilami dziękuję za miłe słowa:tak: W moim mężu naprawdę uwielbiam to,że jak coś robi to porządnie i z pasją i ma w życiu cel:tak: A teraz waży 8 kilo więcej niż na tamtym zdjęciu:-p Co do zimnego prysznica na biust to u mnie też nie ma takiej możliwości.Nigdy przenigdy i nic mnie nie zmusi nawet siłą:-p Współczuję tego,że zostałaś sama...Niby tylko 25 dni,ale dla mnie to tragedia...Mój Mariusz za tydzień wyjeżdża na miesiąc do Niemiec i ja już zaczynam za nim płakać:-( Nie wiem co ja będę robić bez niego:-(

Koszmar a Ty na miss to już się nie załapiesz,bo tam dzieciatych nie biorą hi,hi:-p

Miska to juz nawet dlugo tam mieszkacie ;-) moj szwagier-brat Przemka mieszka w NJ juz prawie 2 lata- mowil raz przez tel jaka to Jego bratanica jest slodziutka,wszystkim pokazuje Jej foteczki i takie tam inne a nawet Nic Jej nie kupil,SKNERA :no: zreszta nie wiem czy ja Jestem tylko taka ze jak rodzi sie u kogos dziecko w rodzinie czy wsrod znajomych to ide i daje cos dziecku(spioszki czy jakas zabawke) a jak ma rodzenstwo to tez kupie jakis maly upominek a u dzieciach siostry to juz zawsze pamietam,dzien dziecka,mikolaj czy urodziny !! zreszta siostra P tez jest taka sama,odkad Ala sie urodzila nic Jej nie kupila-dopiero na urodziny dala Jej kaczke za 30 zl :laugh2: ale sama sie przekona jak urodzi w pazdzierniku dziecko !! jak Ona nic nie kupowala komus to i Oni nie beda Jej dziecku kupowac !!

ania no niby nie długo ale jak się człowiek przyzwyczaji, że ma tego drugiego zawsze obok to jest masakra :-( jak przyjdzie się rozstać na dłuższy czas. No i przez 3 miechy będziemy widzieć się 3 góra 4 razy :wściekła/y:

polna w moich stronach to jest strasznie niekulturalnie jak się dzidzia urodzi i nic się jej nie da. Nie muszą to być kolosalne sumy, ale ciuszek, zabawka, czy nawet papmersy bo to zawsze rodzicom łatwiej a i chodzi o pamięć. A i jeszcze jak dzidzia ma rodzeństwo to teś kupuje się jakiś drobiazg bo wiadomo dziecko nie powinno czuć się pominięte :tak: Nawet jak jest komunia to rodzeństwu kupuje się bombonierkę czy czekoladę.

A ja mam dzeiwczyny problem :-( Szukam w necie ale nic konkretnego nie znalazłam :baffled: Chodzi mi o nadmierną senność bo już sił do tego nie mam :wściekła/y: Zawsze spałam długo ale teraz to przesada. Dzisiaj poszłam spać o pierwszej a wstałam o 14 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 13 godzin snu :crazy:
Od kilku miechów nie mogę poradzić sobie ze snem. Sama z siebie budzę się po około 13 godzinach snu. Pójdę na zajęcia i jak wracam to muszę iść spać bo czuję się jakbym z 2 doby nie spała. Usypiam oglądając telewizję, czytając książki, siedząc na wykładach, jestem wiecznie zmęczona :wściekła/y: Czasem mam tak, że wstanę o 10 a o 13 już usypiam :wściekła/y:
Mierzyłam sobie cieśnienie i troszkę za niskie 102/66, anemia odpoada bo niedawno robiłam morfologię, niedoczynność tarczycy też bo nie tyję, cukrzywa wątpię bo nie piję jak szalona.
Naprawdę nie mam już do tego sił, jestem ze znajomymi z pubie i zamiast się bawić to walczę ze snem, marząc żeby wszyscy się rozeszli i żebym mogła pójść spać. Nie mam na nic czasu bo ciągle śpię :( Może wiecie coś na ten temat albo słyszeliście.

reklama
Hejka wszystkim!
Ja również sądzę, że powinnaś zrobić cukier. A byłaś u lekarza z tym?

Ostatnia edycja:
Do góry