No no nie bylo mnie raptem godzinki a juz strona napisana

Ala wlasnie usnela :-) jesscze tylko pare smskow do P i bede miala wolne :-)
Basia zgadzam sie Polska to jakis zacofany kraj

moim zdaniem na kazde dziecko powinno byc minimalnie 200 zlotych a nie 50

kupisz pampresy i juz nic nie zostanie !! My sie z P smiejemy ze pieniadze ktore Ala dostaje od Szwabow wykonczy i urzadzi sobie pokoik :-)
femme fatal moim zdaniem powinnas sie skonsultowac z lekarzem !!
nocnykoszmar to co pisala Basia to swieta racja

ale czasami mamy zle odbieraja sygnal od dziecka, ma sucho ,goraczki nie ma ,tulic tule i nic nie daje wiec napewno glodne jest i przystawiaja do piersi a potem sie okazuje ze dziecko zostalo przekarmione !! fakt mamy ktore karmia piersia moga sie bac ze maja za malo mleka i dziecko sie nie najadlo to za jakas godzinke znowu przystawiaja do cycka albo odrazu po piersi daja mleko modyfikowane

wtedy dopiero zrobi sie problem!! zreszta ja tam pediatra nie jestem wiec dokladnie nie wiem !!
Ja dawalam Ali herbatke jak miala z 6 dni i tez nic sie Jej nie dzialo !! My naszczescie zatwardzen nie mielismy,chodziaz jak miala 7 miesiecy dalam Jej na obiadek miesko z krolika i zanim zrobila kupke minelo 4 dni,dawalam jej jablka ,marchewki ,soki,kropelki nic nie dzialalo

,BOSZEEEE co sie omeczyla i plakala ,smarowalam co chwile dziureczke oliwka ,praktycznie bez pampresa lezala ,zginalam nozki a gdy juz wychodzila to normalnie utknela

ja PANIKA a mama podeszla scisnela posladki i plum wyskoczylo ..... KLOCEK byl ogromny jak na wczesniejsze mozliwosci Ali a twardy niesamowicie!!