reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Agus no ale jednak rodzic bedziesz w miescie a nie w domu na wsi :sorry: :-p

Aha , Ala mi spala tylko do 13 :confused2: dzis wyciagnela mi z szuflady pod jej lozkiem pudelko gdzie trzymam grzechotki i takie pierdolki dla malego dziecka i wziela sobie z Niego plastikowe klucze wiec zaczela wkladac do zamkow w drzwiach i moj tata zaczal sie smiac ze ..tym nie otworzy drzwi bo to zabawka ..a Ala odp .. dziadek glupi jestes , to klucz jest.. :szok::-D:-D:-D

reklama
mazia hehe widze ze mamy identyczne gusta muzyczne :) ja jestem wielka fanka dzemu :D

JAKIEŚ JESZCZE PROPOZYCJE CO DO PIERWSZEJ PIOSENKI? MY NIE MOŻEMY SIĘ ZDECYDOWAĆ :(

Ostatnia edycja:
Mazia oooo nickelback - kochany zespl zanim zaczelam chodzic do szkoly sredniej :tak: :-) byl taki moment ze intersowalam zespolami typu linkim park czy limb bizkit - mam ich wszystkie plyty :tak:
co do dzemu to nie preferuje :sorry:

Karolina yhy ich troje chyba kazdy kiedys sluchal ale nadchodzil taki czas ze przyznawanie sie ze sie slucha takiej piosenki bylo porazka :sorry: nie powiem bo fajne mieli piosenki :tak:

A ja mam to szcżescie ,że "jestem" z Tychów.Miasta dżemu!!! a mojego przyjaciela babcia ma grób obok Ryśka:D:D:D:D.Ostatnio byłam na koncercie dżemu.Było przebosko.A Skazanego na bluesa oglądałam chyba z 50 razy.Ostatnio w niedzielę leciał o 23.45 dokument o Ryśku pt:Sie macie Ludzie.A z okna mojej szkoły było widać blok w którym mieszkał Rysiu.A dodam jeszcze ,że moja przyszła tesciowa kumplowała sie z Riedlami a szczegolnie z Golą, i mój narzeczony był na stypie Ryśka w ich mieszkaniu:D

Mazia Ty mowisz o Rysku a ja nie mam pojecia kim byl :sorry:- pewnie kims z dzemu :confused: zaraz poszukam to sie dowiem bo to chyba wstyd ? :-p:-)

Polna no to wstyd!!! nie znac Ryśka Riedla(wokolista dżemu,jutro jest jego 15 rocznica śmierci) to prawie jak Niemen poczytaj poczytaj:D

mazia wlasnie przeczytalam a ..prawie.. robi wielka roznice :-p fakt wstyd :zawstydzona/y:ale ja w Polskiej muzyce nie preferowalam za bardzo a jak juz to pojedyncze utowry mi sie podobaly !!
W swojej obronie moge powiedziec tylko tyle ze znam tylko 2piosenki Dzemu - ..czerwony jak cegla .. i List do M .. , reszta to czarna magia :sorry:

Osobiście to nigdy się nie wstydziłam przyznać, że słucham Ich Troje. Lubię ich muzykę.
A Dżem jest spoko, trzeba przyznać :))

Polna no wstyd, wstyd alej jak tos nie preferuje to w sumie skad ma wiedziec:-p
Karolina tez uwielbiam Dzem, koncert fajna sprawa choc uwazam ze ten woklista co jest to juz nie to.
mazi no komplement pierwsza klasa:-p ja kiedys od kumpla P uslyszalam ze mi nogi przytyly i odrazu lepiej wygladam no myslalam ze sie zalamie:-p A muzyke tez lubie choc moze ciutke slabsza yellowcard albo teraz troche mniej simple plan. A i do lekarza idz!

A ja dzisaj podejme jenda z pierwszych prob zrobienia obiadu w planach jest zolta fasolka z bulka tarta ziemniaki i jajko sadzone. A piosenka to moze nie nasza po P sie napewno z niczym nie kojarzy ale mi tak to Zabiore Cie kancelarii.

reklama
Polna no widzisz coś znasz.A na pewno wiecej piosenke kojarzysz bo "Wehikuł Czasu" albo " w zyciu piekne sa tylko chwile" pewnie też znasz,bo to często puszczają w radiu.A o filmie nie slyszałas?? czesto go puiszczaja grał w nim Tomasz Kot i jolanta fraszyńska .

Ostatnia edycja:
Do góry