A ja padam
ale nas dzis wymeczyla instruktorka
;-)ło matko..
Anetka a ja tez nie chodze do fitness clubu - nie stac mnie na takie przyjemnosci.,. Chodze do szkoly - godzina zajec 6 zl albo karnet za 11 zajec- 50 zl wiec sie oplaca
:-)tanio, blisko - ogolnie super
A Ty jak bedziesz regularnie cw to zobaczysz, ze bedzie tylko lepiej.. powinnas sie zmierzyc dzis i potem np za miesiac i zobaczyc ile cm ubylo
A ile Zuzia miala dzis drzemek?? Jak sie przebudzi to sporobuj ja ululac, nie mow do niej;-)na Lene to dzialalo.. Teraz jak siada na lozku to mowie do niej : Lena poloz sie i ta juz ma odlot
Grecja ja o dzidzie staralam sie 3 m-ce jak stwierdzilismyz moim A. ze widac narazie nie mamy miec dzidzi to sie zagniezdzila.. ale mysmy sie tego nie spodziewali
A z objawow to ja jakis specjalnych nie mialam.. pamietam, ze piersi mnie pobolewaly, non stop sikalam i spalam
:-)a dwa dni po spoznionej @ zrobialm test i od razu dwie wyrazne II wyskoczyly a ja w placz

i co teraz baedzie, tak sie balam tego wyszstkiego, to bylo takie nowe, niesamowoity i nierealne, ze tam w srodku cos jest:-)

Anetka a ja tez nie chodze do fitness clubu - nie stac mnie na takie przyjemnosci.,. Chodze do szkoly - godzina zajec 6 zl albo karnet za 11 zajec- 50 zl wiec sie oplaca

A ile Zuzia miala dzis drzemek?? Jak sie przebudzi to sporobuj ja ululac, nie mow do niej;-)na Lene to dzialalo.. Teraz jak siada na lozku to mowie do niej : Lena poloz sie i ta juz ma odlot

Grecja ja o dzidzie staralam sie 3 m-ce jak stwierdzilismyz moim A. ze widac narazie nie mamy miec dzidzi to sie zagniezdzila.. ale mysmy sie tego nie spodziewali