reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja padam:-Dale nas dzis wymeczyla instruktorka:-D;-)ło matko..

Anetka a ja tez nie chodze do fitness clubu - nie stac mnie na takie przyjemnosci.,. Chodze do szkoly - godzina zajec 6 zl albo karnet za 11 zajec- 50 zl wiec sie oplaca:tak::-)tanio, blisko - ogolnie super:tak:A Ty jak bedziesz regularnie cw to zobaczysz, ze bedzie tylko lepiej.. powinnas sie zmierzyc dzis i potem np za miesiac i zobaczyc ile cm ubylo:tak:
A ile Zuzia miala dzis drzemek?? Jak sie przebudzi to sporobuj ja ululac, nie mow do niej;-)na Lene to dzialalo.. Teraz jak siada na lozku to mowie do niej : Lena poloz sie i ta juz ma odlot:-D

Grecja ja o dzidzie staralam sie 3 m-ce jak stwierdzilismyz moim A. ze widac narazie nie mamy miec dzidzi to sie zagniezdzila.. ale mysmy sie tego nie spodziewali:-D A z objawow to ja jakis specjalnych nie mialam.. pamietam, ze piersi mnie pobolewaly, non stop sikalam i spalam:tak::-)a dwa dni po spoznionej @ zrobialm test i od razu dwie wyrazne II wyskoczyly a ja w placz:-D:-D:szok:i co teraz baedzie, tak sie balam tego wyszstkiego, to bylo takie nowe, niesamowoity i nierealne, ze tam w srodku cos jest:-):-D

reklama
No Miki w łozwczku :-)

femme tez poszlam fakli kupic:-p tylko ja sie pozniej mar:-ptwilam bo to juz byl 2 miesiac a ja wczesniej palilam normalnie:zawstydzona/y:
Shira wczesniej zupelnie zapomnialam pogratulowac takich pieknych 5 cm:-)
anetka no to super moze sie Zuzka ladnie ustawi:-)

Migocia zaburzeń hormonalnych raczej nie powinnam mieć :p nie wiem...
baska mama to by mnie chyba zabiła:szok: z ojcem to nawet nie wiem. ostatnio się wkurzałam ostro na nich, to powiedział, że jak będę miała własne dziecko to wtedy zrozumiem dlaczego się tak o mnie troszczą i na koniec dodał, że bardzo chciałby zostać dziadkiem, to ja do niego "ale co, już? teraz?" a on "nie mówię, że teraz, ale ogólnie", a ja w śmiech:-D no a ja to pewnie bym wyszła z siebie i stanęła obok:-)

GRECJA ja tez mowilam zaburzen hormonalnych to ja napewno nie mam przeciez nigdy nie mialam a tu siup zaburzenia heh :) no ale kto wie moze to nie akurat to okaze sie w sobote jak zrobisz tescik heh :)

migocia byłam przed świętami u gina i mówił, że z hormonami wszystko ok więc raczej niemożliwe, żeby tak szybko coś się zmieniło (chyba).
nie no ja to ogólnie miałam plan, że poczekam do soboty, jak @ nie przyjdzie to zacznę się martwić, a test zrobię na początku tygodnia:-D jeju jeszcze mi tego brakuje przed samą sesją:confused:

GRECJA aha no chyba ze tak heh :) hehe martwilabys sie a za razem cieszylabys sie hehe :) zrob sobie w niedziele zeby zaczol ci sie dobrze tydzien hihi ;p

migocia zależy z jakiej strony patrzeć czy by się dobrze zaczął czy nie:-p w sumie to już nie wiem czy dzisiaj powinnam dostać czy wczoraj. z wyliczeń mi wychodzi, że wczoraj, ale tak naprawdę to zawsze jest +/- 1 dzień

femme tez poszlam fakli kupic:-p tylko ja sie pozniej mar:-ptwilam bo to juz byl 2 miesiac a ja wczesniej palilam normalnie:zawstydzona/y:

No ja zdążyłam sobie poimprezować 2 razy zanim się dowiedziałam o ciąży a fajki wstyd się przyznać ale paliłam do 6 miesiąca bo mój zostawił mnie jakoś w 3-4 miesiącu i miałam za dużo stresów ... ale paliłam 1 fajkę na dwa dni miej więcej... no ale nie umiałam nie zapalić jak miałam takiego mega doła i stwierdziłam że lepiej jak sobie tą fajkę zapalę i się uspokoję niż żebym takie dawki stresu małej fundowała :zawstydzona/y:

Nie wiem co komu mam pisać. Jakoś wieczorem taka nieprzytomna jestem.
Justynka już śpi, Mareczek jest w trakcie. Ale jeszcze chce się bawić.
Potem może jeszcze sobie porysuję. Muszę zrobić coś dla mojej mamy i babci żeby miały portrety moich maluchów :-)

reklama
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTTTTTT !!
Boze jestem taka szczesliwa ze wreszcie udało mi sie was nadrobic, czytalam was ok godziny i to nie dokladnie tylko tak po trochu :D

Grecja kurcze to by było ciekawe jak byś była w ciąży, Clio, Ty, a pamietam że jeszcze ktoraś z was dwóch tak zaprzeczała że no gdzie by ;) Ale to fajnie. Ja po sobie wiem ze mimo ze to całkowita zmiana dotychczasowego zycia i w ogole to i tak sie strasznie ciesze.

femme_fatal to kiepsko ze popalałas, bo paleniem to nazwac nie mozna, ja dzien zanim dowiedzialam sie o ciazy , mialam 3 rocznice z moim chlopakiem no i sobie wypilismy po 2 piwka od tak i papierosek i takie tam, nie zalowalam sobie :D A na drugi dzien robilam test , ja to w ogole po hardcorze bylam bo test kupilam w centrum handlowym w rossmanie i w tym samym centrum robilam go w toalecie, mina moja bezcenna jak zobaczylam 2 kreski, od razu go wyrzucilam bo az nie moglam na to patrzec, a najgorsze ze bylam samochodem i ja taka zamyslona, zaszokowana nie moglam zbytnio prowadzic, na swiatlach jednych pamietam ze stanelam na zielonym, czerwonym, znow zielone i pod koniec zaczeli namnie trabic i tez nie od razu reakja tylko po czasie, nic do mnie nie docierało :D ale dzieki bogu dotarlam do domu :D
Odkad wiem o ciazy wypiłam raz troszke wina, i na sylwestrze jednego drinka sobieskiego, mam nadzieje ze mojej dzidzi nic to nie zaszkodzilo bo nie chciala bym tego. A palic nie pale. Bron boze. Nawet staram sie nie jesc swinstw, np. owocki, warzywka, kawy nie pije, wode tylko, czasami napije sie coli, ale rzadko i nie duzo jej pije - ale biorac pod uwage ze kawy nie pijam w ogole to sie wyrownuje jak bym napila sie czasem kawy . Tak mi sie przynajmniej wydaje.

W ogole dzis tesciowa mi kupiła jakis femintal N , jest napisane ze to jakis kwas foliowy i jod i mam brac ;d Dba o mnie bardzo i o dzidzie. To dobrze.
Dzis byłam w urzedzie stanu cywilnego, termin slubu mamy na 27 marca, jutro jedziemy jeszcze po akty urodzenia i znow do urzedu wszystkie papiery złozyc, pierscionek juz wybralam :D pokazywalam go kiedys i ostatecznie ten wybralam co pokazalam, tzn. mw taki .
No i jest calkiem dobrze, zaraz tylko ide spac bo brzuszek mnie troche boli . . .poloze sie obejrze cos w telewizji i lulu.

EWI moja siostra dziadkom na swieta czy jakas inna okazje zawsze daje aktualne zjecia swoich dzieciaczkow w rameczce, jak dla mnie to najslodszy prezent jaki moze byc, tym bardziej ze jej dzieciaki sa kochane :D małe cwaniaki, ale jakie słodkie

Do góry