reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam, któraś z was pytala sie czy ćwiczę mięsnie kegla.. Jak mi sie przypomni to tak ;p Niestety zapominam o tym dość często..
Dziś się lepiej czuje, już mnie glowa nie boli, tylko gardlo jeszcze troche. Hm.. Dziś dokonałam cudu ;) Samowyzwalaczem w aparacie zrobiłam taką sesje sobie ze ho ho ;p widziałam podobną ostatnio na wystawie u fotografa, z czego musiałabym zapłacić 70 zł za 3 zdjęcia xD A mam mnóstwo fajnych zdjęc. A za wywołanie w takim duużym formacie 2 zł jedno zdjęcie, wiec za 6 zł mam super 3 fotki czyli.. Zaoszczędziłam 64 zł ;)

A jak wam mija dzień kochane?

reklama
anetka jak dla mnie spoko :D ;) w gruncie rzeczy to te fotki nie są aż takie cudne jak u fotografa, ale są cudne jak na samowyzwalacz :D :p i mój talent do psucia to piękne te foty ;D ;p

p1000253d.jpg

p1000249n.jpg

p1000258i.jpg

p1000243o.jpg

https://www.babyboom.pl/forum/img11.imageshack.us/img11/2296/p1000253d.jpg

famme a jakie tabletki polecasz??

Dla mnie najlepsze są regulon ale ogólnie to jest duża dawka hormonów mi to akurat najlepiej służy dobrze się czuje cycki urosły i seksy mu się w sumie chce nie powiem że nie :-p i niestety nie przytyłam po nich :dry: co dla kogoś może być zaletą :-p

ARTYSTKA - pierwsza i druga :-) chociaż mi się kolorystyka nie podoba ale według uznania :-) ogólnie zdjęcia spoko :-)

kasie nie pytaj jakie tabletki ci polecić bo dla jednych kobiet np. Regulon może być dobry a dla innych nie. to wszystko zależy od organizmu. dlatego lepiej jakbyś w tej sprawie skonsultowała się z lekarzem i wtedy będzie wiadomo jakie są dla ciebie najlepsze:-p chociaż czasami też pierwszy dobór nie jest na 100% i trzeba zmieniać dotąd aż znajdzie się te odpowiednie.
ja teraz zaczęłam brać Novynette, mają małą dawkę hormonów i co najlepsze jak na razie nic mi się złego po nich nie dzieje. chyba, że do skutków ubocznych mogę zaliczyć zły humor i płaczliwość, ale to raczej przez to, że teraz sesja, zima i mój R. daleko:baffled:

GRECJA - ja miałam takie tabletki po których ciągle mi się płakać chciało i ogólnie byłam depresyjna :-p więc to może być od tabletek ...

co do doboru to lekarze ***** wiedzą ... przepisują to co im wygodnie czyli ten produkt który organizuje spotkania czytaj darmowe żarcie i alkohol dla lekarzy ... Moją pierwszą ginekolog była koleżanka mojej mamy o przepisała mi właśnie regulon żebym to aby na pewno w ciąże nie zaszła :laugh2: :-p i trafiła później wszyscy mi przepisywali takie z małą dawką hormonów a jak widać takie są dla mnie nie odpowiednie tak więc poszłam w końcu i powiedziałam sama co chce im było git :-p trzeba tylko się skontaktować z lekarzem i dowiedzieć się czy nie ma żadnych przeciwwskazań na takie tabletki ;-) a tak to sama musisz dopasować sobie jaką dawkę hormonów potrzebujesz :-)

femme te 2 ostatnie też za specjalnie mi sie nie widzą. Ale te 2 pierwsze mi sie podobają :)
A kolorystyke taką wybrałam bo przecież jak za pare lat bede te zdjęcia oglądać to w sepi czy czarnobiałej kolorystyce będzie tak nastrojowo że stare fotki ;)))

anetka ja bym zdjęc zadnych też nie miala gdyby nie te forum :D zaraziły mnie dziewczyny zdjęciami ;p

Dziewczyny ja nie wiem jak tak można :szok: ja to mam świra co do zdjęć takich na pamiątkę ja mam zdjęcia z każdego tygodnia :-p małej zdjęcia i filmiki to mam około 50 do 500 zdjęć w każdym miesiącu :-p aż zaraz sobie przejże moje zdjęcia z ciąży :-p

reklama
femme Zuzi zdjęć też mam pełno, ale w ciąży jakoś mi się zdjęć nie chciało robić, przytyłam wtedy 25 kg i czułam się jak słonica :-) mam za 2-3 zdjęcia może :-p

Do góry