reklama
NIUNIA Dużo zdrówka. A masażu zazdroszczę
KASIUCH O ile jesteś młoda mama? :-) nie no żartuje. Jasne że możesz dołączyć tylko napisz coś o sobie i dzidzi. Jak układa się z ojcem dziecka i w ogóle.
jkestem jestem

mam 20 lat (rocznikiem 21) i 31.12.2009 urodzilam synka, i pomimo tego ze to wpadka to nie wyobrazam sobie zeby go nie bylo,
tata dziecka jest moj chlopak,inie jestesmy malzenstwem - jeszcze

narzie niestety mieszkamy osobno bo on konczy teraz szkole( jest rok mlodszy) i jak widac sytuacje mamy troche niefajna, ale wierze ze niedlugo to sie poprawi

Pauluś89
Grudzień 2009
No to jesteśmy w tym samym wiekujkestem jestem
mam 20 lat (rocznikiem 21) i 31.12.2009 urodzilam synka, i pomimo tego ze to wpadka to nie wyobrazam sobie zeby go nie bylo,
tata dziecka jest moj chlopak,inie jestesmy malzenstwem - jeszcze
narzie niestety mieszkamy osobno bo on konczy teraz szkole( jest rok mlodszy) i jak widac sytuacje mamy troche niefajna, ale wierze ze niedlugo to sie poprawito tak na wstepie
![]()

A co do sytuacji to współczuje bo miałam przez pewnien czas tak samo no ale mój postanowił zrezygnować ze szkoły, żeby zarabiać i obecnie pracuje w W-wie i wraca co dwa tyg dzięki jego poświęceniu dobrze nam się wiedzie na szczęście choć się bałam, że będzie kiepsko
Ostatnia edycja:
kingusia1991
Fanka BB :)
kingusia -no ja nie wątpie,że ci sie tam podobaBo tam lepszy standard zycia i w ogole... sama bym chciała gdzieś wyemigrować, najlepiej do francji bo kocham ten kraj i język. No, ale najpierw musze zrobic,co zrobic musze, i dowiedziec sie,czy jestem czy nie jestem w ciazy(oby nie, im wiecej czytam, tym bardziej mi sie wydaje,ze nie jestem jednak)
eh....
femme -oglądałam zdjęcie twojego dziecka, jest przezabawne i przecudowne![]()
Wiesz we Francji to ja sobie nie wyobrażam... język dla mnie byłby za trudny :-)
a angielskiego uczę się od podstawówki, więc jest o wiele lżej ;-)
a test robiłaś??????

A ja dzisiaj pranko zrobiłam białych ciuszków i rzeczy...
jutro czeka mnie prasowanko
Ostatnia edycja:
motylicaja
Motylicja proszę Cie moglo by nie padać. Mieszkam na 4 pietrze a mam szeroki parapet a śniegu to do połowy okien nam napadało, na balkonie mielismy dywan, teraz sladu po nim nie ma,wszystko zasypane...
U mnie to nawet przestalo sypac....
Oj biedny twoj tata dobrze ze mu sie nic nie stalo....
a co do babci to jedna mam od strony mamy ale daleko mieszka wiec tylko przez tela gadamy...a tak to mam ciocie ktora jest dla mnie jak babcia...i ona czasem potrafi dogadac....ale tak to nawet spoko....i tez jest tak jak gracji ze jak sie umawiam na 15 to musze byc na 15 bo inaczej dzwoni o 15.05 gdzie jestem...czasem to wnerwia

witam mamuski, nie wiem czy juz sie pytalam, ale na wrazie czego pytam jeszcze raz: mozna dolaczyc do mlodych mamus??
witamy witamy...widze ze taki sam rocznik jak JA....i synek widze ze sylwestrwy...jest:-)
Musze się pochwalić zaliczyłam dziś egzamin na
jeszcze tylko 2 we wtorek i w czwartek trochę się boje bo dużo materiału ale może jakoś dam radę
to gratulacje...
A ja po kapieli wymyta...hehe i wlosy umyte po 9 dniach....poprstu zupelnie inaczej sie czuje....

Wiesz we Francji to ja sobie nie wyobrażam... język dla mnie byłby za trudny :-)
a angielskiego uczę się od podstawówki, więc jest o wiele lżej ;-)
a test robiłaś??????
A ja dzisiaj pranko zrobiłam białych ciuszków i rzeczy...
jutro czeka mnie prasowankoi powoli jakoś wszystko poukładam, bo nie wiadomo kiedy mnie weźmie tak na prawdę...
kingusia Ja angielski tez znam dobrze, ale co to za frajda znac angielski kiedy wszyscy go znaja

Mona jest małe prawdopodobieństwo, że możesz być w ciąży. może poczekaj czy @ przyjdzie a jak nie to dopiero wtedy zrób test
przynajmniej ja bym tak zrobiła
w ogóle to nie wiem czemu było mi tak niedobrze, ale zjadłam i już jest lepiej...
a co do języków. ja kocham angielski. ostatnio miałam z nim styczność na maturze w maju i trochę mi szkoda. na studiach będę go miała dopiero od 2 semestru. chociaż mój R studiuje filologię angielską to czasami coś tam z nim przerabiam:-) a francuski jest bleee... miałam przez 3 lata w liceum. na początku sobie myślałam, że fajnie bo ładny język, ale potem się okazało, że już nie jest tak fajnie

w ogóle to nie wiem czemu było mi tak niedobrze, ale zjadłam i już jest lepiej...
a co do języków. ja kocham angielski. ostatnio miałam z nim styczność na maturze w maju i trochę mi szkoda. na studiach będę go miała dopiero od 2 semestru. chociaż mój R studiuje filologię angielską to czasami coś tam z nim przerabiam:-) a francuski jest bleee... miałam przez 3 lata w liceum. na początku sobie myślałam, że fajnie bo ładny język, ale potem się okazało, że już nie jest tak fajnie

a no to wesoło;-)moj musi skonczyc szkole zeby zawod miecNo to jesteśmy w tym samym wiekuja 17 grudnia kończyłam 20 no i rocznikowo 21:-) a mój synek jest 3 dni starszy od twojego. A żeby było śmieszniej mój mąż też jest rok młodszy odemnie-tak jak twój chłopak od ciebie
A co do sytuacji to współczuje bo miałam przez pewnien czas tak samo no ale mój postanowił zrezygnować ze szkoły, żeby zarabiać i obecnie pracuje w W-wie i wraca co dwa tyg dzięki jego poświęceniu dobrze nam się wiedzie na szczęście choć się bałam, że będzie kiepsko

madzia18
motylicaja boże 9 dni włosów nie myć 

Wybacz ale to musiało okropnie wygladac
Ja może i przesadzam bo włosy myje codziennie , mogla bym co 2 dzien, ale 9 dni to przesada. Tak na prawde jak nie umyje głowy to z domu nie wyjde wiec dla ulatwienia codziennie rano biore prysznic i tyle. Normalnie jestem w szoku...
Ach musze w ogole sie pochwalic moj ukochany telewizorek mi nowy przywiozl tzn jego stary z pokoju bo moj ten co mam w pokoju cos sie zepsol i trzeszczy ze az glowa boli takze zaraz go podlaczam i bede moga wreszcie kulturalnie chorowac w lozku ogladajac telenowele

Wybacz ale to musiało okropnie wygladac

Ja może i przesadzam bo włosy myje codziennie , mogla bym co 2 dzien, ale 9 dni to przesada. Tak na prawde jak nie umyje głowy to z domu nie wyjde wiec dla ulatwienia codziennie rano biore prysznic i tyle. Normalnie jestem w szoku...

Ach musze w ogole sie pochwalic moj ukochany telewizorek mi nowy przywiozl tzn jego stary z pokoju bo moj ten co mam w pokoju cos sie zepsol i trzeszczy ze az glowa boli takze zaraz go podlaczam i bede moga wreszcie kulturalnie chorowac w lozku ogladajac telenowele
reklama