reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ashera ja tam bóli porodowych nie przechodziłam:-D znaczy miałam krzyżowe ale to po miesiącu sie zorientowałam ze to były bóle jak z ciatka gadałam o niewygodnych łózkach w szpitalu na których strasznie mnie dolna czesc kregoslupa co jakis czas bolala:-D:-p
kasie własnie ty masz inny przewijak ja miałam w kompelcie z łózeczkiem i po 2 miesiacach młody był za duz jak znajde na allegro to pokaze jaki:)

edit tu jest ten przewijak do dupy
http://www.allegro.pl/item919602308_arti_de_luxe_plus_10_wzorow_full_wypas_99.html on był z łózeczkiem od razu i myslałam ze super a po 2,5 mies sciagnełam bo był po prostu niebezpieczny mlodemy ie zwisały nogi a miał je podkurczone jak chciał wyprostować to główką udeżał w rame po drugiej stronie...

Ostatnia edycja:
reklama
kasie ja mam to ciemno niebieskie z łózeczka jestem zadowolona ale przewijak to porazka dla tego uczulam ze nie wszystkie przewijaki są super:sorry:
Maagda_ ja tak mam od ciazy:-D

A była mowa o tatuażu to ja się swoim pochwalę ;) we wrześniu zrobiłam ;)
p1220207800x600.jpg

Maagda_ Genialny:tak: bolało?? a i ile dałas za niego? Mnie to sie na lędźwiach strasznie podobają kurde ale ty chuda jestes:szok::confused2: tez tak chce

Jaki ładny :-):-)
ja też sobie zrobię, po ciąży .
Chcę takiego małego aniołka , który zamiast swojej twarzy będzie miał twarz mojego maleństwa i będzie leżał na kwiacie lotosu :-):-):-):-).

umi2 nie jestem chuda
powiem tak.. napier***dalalo mnie tak, ze chłop dostał z łokcia. robił go około 3 godzin.. dałam 40 zł ;D bo to po znajomości . :)
mariola to bd problem bo jak się robi twarz to musi to być troszkę większy tatuaż bo trudno kontury narysować .

reklama
maagda - super, dop po chwili zauwazylam, ze jest tam imie Łucja :tak:
i jeszcze raz Ci powiem - super schudlas ;-)

a Lusia jak looka - sio ta mama robi:confused: :-D

Do góry