reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja juz posprzatałam zrobiłam dwa prania a obiad dziś gotuje mama..;-) bo ma wolne
patrycja nie moge pominąć zdjęć Twojego Kubusia nieziemsko fotogeniczny, do tego chyba lubi jak mu sie zdjecia robi...:-)
e_mx u mnie bedzie Michał. mój ukochany cioteczny brat miał tak na imie ale umarł 10 lat temu w wieku 21 lat na guza mózgu no i to włąsnie po nim ale K pierwsze imie jakie zaproponował dla naszego syna to włąsnie Michał wiec innej opcji już nie było...;-)

ja jeszcze musze upiec jakieś ciasto i sie ogarniać bo o 16 mamy taki typowo wiejski festyn o tytuł najlepszego sołtysa mam nadzieje ze nie bedzie padać bo program jest nieprzeciętny, a wieczorkiem jest pożegnanie lata w kozienicach i bedzie BAJM KABARET MORALNEGO NIEPOKOJU i ROBERT JANOWSKI wiec też bym sie chetnie wybrała...
a wy jakie plany na dzisiejszy wieczór????

nie dawno bajm i kabaret moralnego niepokoju byli w NOWYM TOMYSLU:):):):):) ale tam jeszcze dodatkowo był kukiz i piersi;p

idz idz na pewno bedzie fajnie:)

reklama
łooo Fikusek jakie plany, mnie dzis znow deszcz zlapal to juz chyba standard.

dodatkowo Julka zgubila zapinke od kolczyka!!!
poszlam i kupilam nowe bardzo ladne tylko chyba zbyt duze jak dla Julki dla takich malenstw raczej takie delikatne drobinki pasuja no ale nic lepsze to niz nic... z tym ze te nie sa jak te od kosmetyczki.. maja bardzo dugi ten precik co przez ucho przechodzi i jak naloze zainke to bardzo duzo go wystaje a tamte nie wystawaly poza zapinke. boje sie ze jak bedzie lezec bedzie ja kloc. chyba bede musiala poprosic tate by jakos obcial te kolczyki... w ogole jakies takie dziwne sa. w sklepie jak sie ogladalo takie nie byly a po nalozeniu Julce zawsze sie znajdzie cos nie tak..

napisze zaraz na grupie co jeszcze zmajstrowalam dzis w sklepie., :D:D:D:D:D
Daffodill witaj:)
Może lepiej będzie jak tata Twój skróci ten kolczyk bo po co mała ma sobie jeszcze uszko czy koło uszka kaleczyć.
Pisz pisz proszę na ogólnym co tam zmajstrowałaś w tym sklepie :zawstydzona/y: Ja niestety dostępny do zamkniętego wątku nie mam i nie mogę poczytać a ciekawa jestem co tam wywinęłaś :-D;-)

a ja juz posprzatałam zrobiłam dwa prania a obiad dziś gotuje mama..;-) bo ma wolne

ja jeszcze musze upiec jakieś ciasto i sie ogarniać bo o 16 mamy taki typowo wiejski festyn o tytuł najlepszego sołtysa mam nadzieje ze nie bedzie padać bo program jest nieprzeciętny, a wieczorkiem jest pożegnanie lata w kozienicach i bedzie BAJM KABARET MORALNEGO NIEPOKOJU i ROBERT JANOWSKI wiec też bym sie chetnie wybrała...
a wy jakie plany na dzisiejszy wieczór????

Misia hej:)
To aktywny dzień dziś masz i dobrze :tak:
Koniecznie wybierz się na ten festyn.Po zapowiedziach widać że zapowiada się ciekawie :tak:
A jakie ciasto pieczesz?

Ja nie dawno wróciłam ze spaceru,najadłam się lodów,chyba zaraz pęknę :-D
Popijam capucino i zasiadłam chwilę do was :tak:

agnieszka.KK pieczenie ciast to najprostrza rzecz pod sloncem....:-)
polaczyc kilka skladnikow i do pieca....:-p

ps. witam... jestem tez mloda mama... przyszla i obecna:-D mam 23 l

Nie byc tutaj kilka dni ,to z 50 stron do nadrobienia. :szok::-D Nie dam rady. :crazy:

Ja po tygodniu pracy, odpoczywam, wczoraj poszalelismy i bylismy na imprezce (domowka na dzialce;-)) :tak:
A tak to po pracy jak wracam to padnieta jetem, i zajmuje sie Malym bo bardzo tesknie do Niego. :tak:

agnieszka
- Tak zimno a Ty ochoty na lody mialas? :-p

misia - Ale fajnie ze dzisiaj sie rozerwiesz. :tak: Sama bym sie wybrala na taki festyn. :tak: My dzisiaj jedziemy na rodzinna imprezke - urodziny okragłe babci, czyli pra babki Aliego. :tak:

Daffodil
- A wiesz ze ja tez kracam kolczyki (piłuje konczówki:tak:) bo mnie klują w skore za uchem. :-D Oczywiscie nie wszystkie. ;-)

Tez po obiadku na spacerek polecimy, pozniej na imprezke. ;-) Musze leciec po jakąs porzadna bomboniere. :-p Albo moze jakiegos kwiatka doniczkowego, co myslicie?

Cześć dorom dawno Cię nie było.
Jak Alanek?? Zagłosowałam na fotkę. Ale przystojniak nieziemski. A ząbki takie ślczne-mógłby grać w reklamie.

U nas jutro festyn solidarności. Będzie Oddział Zamknięty i Dżem. Może namówię mojego S na wycieczkę. Dawno nigdzie nie byłam.

agnieszka.KK pieczenie ciast to najprostrza rzecz pod sloncem....:-)
polaczyc kilka skladnikow i do pieca....:-p

ps. witam... jestem tez mloda mama... przyszla i obecna:-D mam 23 l
Witaj:)
Wiem wiem że to proste ale Ja zawsze wolałam iść i kupić :tak::-D
agnieszka [/B][/I]- Tak zimno a Ty ochoty na lody mialas? :-p
hej:)
U mnie na termometrze jest +20
więc na lody nie jest jeszcze za zimno ;-)

...a po ciężkim tygodniu pracy imprezka się należała.Co do prezentu to dla kogo ten prezent ma być?

reklama
lenka - Ciebie jedyną pamiętam z tych czasów porodow, i w ogole przed porodem jak w ciazy bylam chyba. :tak: Ale ten czas leci, juz takie duze te Nasze chlopaczki. :-)
Dziekuje za glosik. :tak: :-) A Twoj Adas jakie ma włosi długie, Alik ma króciutkie, mial dluzsze ale mu sie wytarly. :tak:

agnieszka- Dla mojej babci prezencik, nic nie mam, nie mam teraz czasu na zakupy w ciagu tygodnia. ;-)

Do góry