reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kurcze wyjdź człowieku na chwilę z BB to już pół godziny nadrabiania :-D

Eliza Nam też wiele razy nie było łatwo dwie poprzednie zimy M był bez pracy... Teraz jest super ma dobrze płatną pracę a po nowym roku będzie się starał o dotację z unii i otwiera swoją firmę. Wiesz co zawsze sobie powtarzałam że kiedyś będzie dobrze bo musi być! Nad Wami też w końcu zaświeci słońce!

Daffi kochana jedyne co mogę CI życzyć to zdrówka no i chyba zatwardzenia :-D w sumie to też za miłe nie jest. A co Ty taka zdenerwowana jesteś?

Kurcze wyjdź człowieku na chwilę z BB to już pół godziny nadrabiania :-D

Eliza Nam też wiele razy nie było łatwo dwie poprzednie zimy M był bez pracy... Teraz jest super ma dobrze płatną pracę a po nowym roku będzie się starał o dotację z unii i otwiera swoją firmę. Wiesz co zawsze sobie powtarzałam że kiedyś będzie dobrze bo musi być! Nad Wami też w końcu zaświeci słońce!

Daffi kochana jedyne co mogę CI życzyć to zdrówka no i chyba zatwardzenia :-D w sumie to też za miłe nie jest. A co Ty taka zdenerwowana jesteś?

zatwardzenia lepiej nie bo mam poporodwego hemorida ktory co jakis czas bardzo mi dokucza:D

Daffi no to chyba życzę powrotu jelit do normalności :-D

Mam pytanie odnośnie ankiety, jeśli będzie więcej głosów na TAK to oczywiste że soso zostaje. A co jeśli więcej będzie na NIE zostaje powtórnie zbanowana?

Pytam tylko z czystej ciekawości, nawet nie chodzi mi konkretnie o soso tylko o skutki wyniku ankiety.

reklama
DAFFI - o teraz to mi dałaś do myślenia może ja też mam takiego hemoroida bo mnie też czasem boli :zawstydzony: ale ginekolog by tego nie zauważył ?

OLCIA - jak masz na wkład do biznesu to spoko :-D :-p

Ale mi się nudzi ...:sorry: jeszcze głodna byłam poszłam do sklepu kupiłam sobie wafle ryżowe orzeszki i żelki ... po takim miksie to mnie teraz tak brzuch nie fajnie boli i nie dobrze jest :dry:

Do góry