reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas ja daje małemu herbatniki czy takie misie lu cos tam nie pamietam nazwy no i jak gdzies jestesmy i ktos nas czestuje cistkami czy czyms mały tez dostaje

reklama
Martynka je Hippolitki bodajże, herbatniki, jogurty od któregoś tam miesiąca, paluszki Junior, Flipsy, krążki ryżowe z Hippa, raz jadła też Lubisie, ale nie smakowało jej aż tak. A czekoladę kiedy wprowadzacie? Jak najpóźniej?

hej
Jejku co do pampków Miki smiga w pampersach Pampers 4.
Vegas co do slodyczy to zalezy od wieku:D moje jedza juz wszystko jak maja ochote, oczywiscie nie czesto i nie duzo:dry: ale jedza, i chipsy, i flipsy,paluszki, serki, jogurty, czekolad na swieta podostawaly tyle ze..... :dry: kazdy ma tak naprawde swoj sposób na wychowywanie i jeden daje czekolade jak ma roczek a drugi jak ma dwa dopiero;]

Vegas własnie o lubisiemi chodziło mój je uwielbia i kinderki jeszcze lubi ale dostaje od wielkiego swieta bo i tak klocek z niego

KAAMAA - a ja pożarłam delicje toffifee i trochę batonika i popiłam pepsi :-D :-D bleee :-p a i tak mam ochotę na obiad a tak mi się nie chce robić :-( :dry: no ale trzeba się zabierać powoli :dry:

Ja małej już daje wszystko :sorry: ja jej nie potrafię odmówić :-D ale staram się w jak najmniejszych ilościach

VEGAS - czekolada itp jak najpóźniej ale ja małej tak od roku już dałam spróbować czego żałuje :dry: :-p

vegas -czekoladę Damian dostał pierwszy raz własnie jakos wieku Twojej Martynki, ale tylko jedną kostkę i w sumie sama nie pochwalam swojego zachowania... :sorry:

ja dziś tylko przelotem bardziej, nie nadrabiam bo nie dam rady :-p
nieobecność mą spowodowały oczywiście egzaminy, ale ostatnie mam we wtorek i srode takze bedzie mnie tu juz więcej ;-) ktoś tęsknił? :-p:-D

Vegas to nie doczytała,że to samemu trzeba wszystko robić? Jeszcze rozumiem jakby to był z przesyłką. i co to w ogóle za kuchnia?? Ja jej mogę odebrać tę kuchnię:-D

Umi to chyba jakiś wyjątek od reguły był;-) u mnie ma być proboszcz,więc na pewno będzie gderanie- zwłaszcza po tej "wymianie zdań" o chrzest. Miałam nadzieję,że mnie to ominie, bo idę z Mają do ortopedy,ale podobno ma być rano:dry:

Femme spirala to bez hormonów a wkładka je zawiera. ale najlepiej to gin wie ;-) Też bym opchnęła coś słodkiego,ale nic nie mam:no:

Asheara powodzenia na reszcie egzaminów :-)

Kasiuch jak chamsko was wystawiła z tym mieszkaniem. Powodzenia w dalszym szukaniu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry