reklama
Liza
Fanka BB :)
1 poród - 5h55min. SN. bez nacinaniaDziewczyny w końcu nie zadam nigdy tego pytania ,bo jakby to powiedzieć głupio mi trochę ,bo to może trochę intymne.
Ile trwał wasz poród , jaką drogą rodziłyście i czy miałyście nacinane krocze ;O ?
2 poród - 2h10min. SN, bez nacinania
3 poród - 5h24min. SN, bez nacinania (podpieram sie juz co do czasu kasiazeczkami bo juz nie pamietam dokladnie
)hej
Lokkak z Danielem oki, goraczka od razu znikla, a maly wieczorem szalał
daje im syrop na przeziebienie bo cos katarek sie pojawil czy cos? mam nadzieje ze nic z tego nie wyniknie gorszego...Daffi trzymam kciukasy.
Paula ale szybki poród:-) moj 2h tez sie wydaalo szybko ale Ty to mialas expres poród

patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
ja poród mimo bólu i długości jego trwania miło wspominam :-) w końcu mam Kubusia
skurcze trwały i męczyły mnie 2 dni od 6.30 do 9.20 trwał sam już faktyczny poród
nacięcia nie czułam
dziękujemy wszystkim za życzenia :-)
impreza super było nas w sumie 15
ale dzisiaj druga partia gości którzy wczoraj nie mogli
Kubuś grzeczny padł koło 22
chyba założe plac zabaw tyle mam zabawek pod nogami
jedzenia i wszystkiego mi pozostawało
były balony, baner urodzinowy i fontanna zimnych ogni na torcie
także jestem bardzo zadowolona
no i przesyłamy dla każdej cioci po kawalaeczku e-torcika wczorajszego

nacięcia nie czułam
dziękujemy wszystkim za życzenia :-)
impreza super było nas w sumie 15
ale dzisiaj druga partia gości którzy wczoraj nie mogli
Kubuś grzeczny padł koło 22
chyba założe plac zabaw tyle mam zabawek pod nogami
jedzenia i wszystkiego mi pozostawało
były balony, baner urodzinowy i fontanna zimnych ogni na torcie
także jestem bardzo zadowolona
no i przesyłamy dla każdej cioci po kawalaeczku e-torcika wczorajszego

Liza
hehe Umi bo tak by bylo gdyby mi pecherz wczesniej przebili a tak to sie meczylam i plakalam z bólu...
bo z Danielem mi wody odeszly najpierw i pojawily sie skurcze. wiec poszlo szyyyybko, a z mikim same skurcze i 5min przed urodzeniem malego przebili pecherz...
zreszta tez sama urodz ponad 4kg dziecko w szybkim tempie

kaama no u mnie Daniel mial 4220g i sie obeszlo bez nacinania:-) miki mial 4070g, a hania to wg nich to byla kruszynka bo 3400g.
Co do samopoczucia po porodach to ja juz smigalam praktycznie po 2-3h, nic nie spalam i nie odsypialam, bo taki traf ze kazdy moj poród zaczynal sie w nocy
i to we wszystkich trzech bylo
jedynie pierwszego dnia jak macica sie obkurczala to w tym momecie tak mnie bolało ze ...
ale przezylam.:-)
bo z Danielem mi wody odeszly najpierw i pojawily sie skurcze. wiec poszlo szyyyybko, a z mikim same skurcze i 5min przed urodzeniem malego przebili pecherz...zreszta tez sama urodz ponad 4kg dziecko w szybkim tempie

kaama no u mnie Daniel mial 4220g i sie obeszlo bez nacinania:-) miki mial 4070g, a hania to wg nich to byla kruszynka bo 3400g.
Co do samopoczucia po porodach to ja juz smigalam praktycznie po 2-3h, nic nie spalam i nie odsypialam, bo taki traf ze kazdy moj poród zaczynal sie w nocy
i to we wszystkich trzech bylo
jedynie pierwszego dnia jak macica sie obkurczala to w tym momecie tak mnie bolało ze ...
ale przezylam.:-)
Ostatnia edycja:
N
Nika
Gość
dziękuję bardzo ,że napisałyście coś ze swojego porodu 
ja jeżeli pójdzie dobrze chcę mieć aktywny
ja jeżeli pójdzie dobrze chcę mieć aktywny
.Aneta.
Znowu mam mase nadrabiania 
My dzisiaj obudziłyśmy się równo o 10
dobrze, jeszcze tylko 4 godziny pracy męża i będzie w domku :-) W nocy Zuzia spała tak sobie.. trochę płakała, pewnie chciała mleko, no ale nie dostała. Mam nadzieję, że w końcu przyzwyczai się do tego, że w nocy nie ma mleka i już i że w końcu prześpi mi całą noc ;-)
paula od dzisiaj dukan? ;-)
Vegas ale pewnie jakby się wzięło kredyt 200 000zł to rata byłaby jakiaś mega duża..? ja nawet się w tym nie orientuję a w koncu trzeba będzie też o tym pomyśleć, no ale to dopiero jak bede miala prace.. ehh ciekawe kiedy
ViKamcia dzięki. Przed ciążą nie byłam taka chuda, na zdjęciach ważyłam 52-55 kg a mam tylko 162 cm.
Ja ze smoczkiem chodziłam chyba trochę ponad rok, rodzice mówili, że sama wrzuciłam go do pieca
Daffi ale w tej paście jest 0,05% fluoru jeżeli się nie mylę, to malutko. Zuzia nie pluje a i tak nią jej myję ząbki.
EWI no dokładnie. Ale jak już się zaczyna ćwiczyć to później i humor lepszy i w ogóle lepiej się czuję
dzisiaj może namówię Przemka na rowery ;-)
No i też chcę sobie Twister kupić, kiedyś miałam ale nie wiem co się z nim stało
przygotuj się na to, że po chwili kręcenia w boku strasznie kuje 
zuua a co nie tak jest w tym pytaniu?
ja się w sumie nie wypowiem, bo miałam CC. Co do szkoły rodzenia to tak, ja chodziłam, ale nie przydała mi się, bo jak pisałam miałam CC. Jedynie nauczyłam się tam jak myć i pielęgnować maluszka ;-)

My dzisiaj obudziłyśmy się równo o 10
dobrze, jeszcze tylko 4 godziny pracy męża i będzie w domku :-) W nocy Zuzia spała tak sobie.. trochę płakała, pewnie chciała mleko, no ale nie dostała. Mam nadzieję, że w końcu przyzwyczai się do tego, że w nocy nie ma mleka i już i że w końcu prześpi mi całą noc ;-)paula od dzisiaj dukan? ;-)
Vegas ale pewnie jakby się wzięło kredyt 200 000zł to rata byłaby jakiaś mega duża..? ja nawet się w tym nie orientuję a w koncu trzeba będzie też o tym pomyśleć, no ale to dopiero jak bede miala prace.. ehh ciekawe kiedy

ViKamcia dzięki. Przed ciążą nie byłam taka chuda, na zdjęciach ważyłam 52-55 kg a mam tylko 162 cm.
Ja ze smoczkiem chodziłam chyba trochę ponad rok, rodzice mówili, że sama wrzuciłam go do pieca

Daffi ale w tej paście jest 0,05% fluoru jeżeli się nie mylę, to malutko. Zuzia nie pluje a i tak nią jej myję ząbki.
EWI no dokładnie. Ale jak już się zaczyna ćwiczyć to później i humor lepszy i w ogóle lepiej się czuję
dzisiaj może namówię Przemka na rowery ;-) No i też chcę sobie Twister kupić, kiedyś miałam ale nie wiem co się z nim stało
przygotuj się na to, że po chwili kręcenia w boku strasznie kuje 
zuua a co nie tak jest w tym pytaniu?
ja się w sumie nie wypowiem, bo miałam CC. Co do szkoły rodzenia to tak, ja chodziłam, ale nie przydała mi się, bo jak pisałam miałam CC. Jedynie nauczyłam się tam jak myć i pielęgnować maluszka ;-)reklama
trinaa
Cześć dziewczyny :-)
Maatko ile nadrabiania
nie zaglądałam przez weekend, a tutaj tak nadrukowałyście;-)
u mnie weekend całkiem nieźle, Michał troche podłubał w pokoju u małego,ale w sumie nie za wiele, bo go wezwali do roboty,kurde a miał mieć wolną sobotę
ja też w pracy siedziałam, w sobotę wieczorem byłam u kuzynki na imieninach, trochę się "odchamiłam"
i teściowa mnie wezwałam na konsultacje w sprawie swojego ubioru na tą rocznicę,bo to juz w sobotę, swoją drogą nie wiedziałam,że może mnie pytać o zdanie
a Michałowi się przypomniało,że w sumie to on nie ma koszuli ładnej ani krawatu i mogłabym mu kupić....dobrze,że się glowa nie odkręca:-)
Maatko ile nadrabiania
nie zaglądałam przez weekend, a tutaj tak nadrukowałyście;-) u mnie weekend całkiem nieźle, Michał troche podłubał w pokoju u małego,ale w sumie nie za wiele, bo go wezwali do roboty,kurde a miał mieć wolną sobotę
ja też w pracy siedziałam, w sobotę wieczorem byłam u kuzynki na imieninach, trochę się "odchamiłam"
i teściowa mnie wezwałam na konsultacje w sprawie swojego ubioru na tą rocznicę,bo to juz w sobotę, swoją drogą nie wiedziałam,że może mnie pytać o zdanie
a Michałowi się przypomniało,że w sumie to on nie ma koszuli ładnej ani krawatu i mogłabym mu kupić....dobrze,że się glowa nie odkręca:-)Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 6 tys
- Wyświetleń
- 432 tys
- Odpowiedzi
- 4
- Wyświetleń
- 2 tys
- Odpowiedzi
- 4 tys
- Wyświetleń
- 258 tys