No ja też się witam ale tu dziś gwarno
Ewi to widzę że dopinasz wszystko na ostatni guzik

Wrzesień tuż tuż
Gosia oby Ci się polepszyło

A mała widzę obkupiona dzisiaj
Gosdia to ładnie malutka waży ja z ciekawości spojrzałam w książeczkę Domiśki i na pół roczku ważyła 7800g
Herbatko to wypoczywaj jak najwięcej

mogłaby chociaż jeszcze 2-3 wytrzymać przynajmniej

Nie martw mi gin powiedziała w 32tyg że nie wytrzymam w 80% do 36 tyg... Urodziłam w 40 tyg prawie tydzień po terminie a jak za każdym razem się potem dziwiła jak stawałam w dzwiach gabinetu i za każdym razem żegnała się że do porodu już się nie zobaczymy

Elwirka grtaki z okazjio kolejnej przespanej nocki
Jak już pewnie pisałam Domiśka tu u rodziców znowu ładnie śpi dziś przebudziła się 4.25 podałam jej kubek i się odwróciłam potem znowu kolo 6 bo mój taka jak zwykle laptopa szukał i wstała 8.30

Ale już koniec tego zawzieliśmy ja wrócimy Dominikę przyzwyczajamy do jej pokoiku pościel już jest, jeszcze taką lampkę kupię

Dziś mama wyciągnęła mnie na za kupy ponieważ moja chrzestna zadzwoniła że jest likwidacja sklepu z sukienkami i ona za 100zł kupiła sobie na wesele na które w październiku idziemy mama oczywiście nic nie kupiła a ja wylosowałam przepiękny elegancki płaszczyk na jesień taki beżowo-musztardowy

nawet przystępna cena bo 99zł ze 179

Domiśka właśnie do Biedronki z dziadkami pojechała po pampersy mogła by już ich nie używać