reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam sie i ja:)
mloda kawal s********a.... dziewczyny maja racje zglos to na policje a jak nastepnym razem zrobi cos Malemu??? unikaj dziada!!! Trzymaj sie ciepło:*

nie dam rady odpisac dzis caly dzien jakas zamrakana chodze,
bylismy dzis na zakupach kupilismy Malej ksiazeczke taka dla maluchow buciki skarpetki. i tam jakis graty...ide cos zjesc ;p

reklama
Hej
wczoraj chyba był ostatni letni dzień dzisiaj to już jesień czuć.
Elwirka Gratuluję przespanej nocy.
Gosdia To Zosia chyba wazy w sam raz.:tak:

jejku już w czwartek do przedszkola dzieci, jednak od poniedziałku do czwartku będzie te przedszkole. ubrania dzieci mają tylko kapci jeszcze nie. trzeba będzie wybrać się do miasta na zakupy:tak:
kurcze no ostatnie dni takie zajęte ze nawet nie mam czasu na zakupy.

No ja też się witam ale tu dziś gwarno:)

Ewi to widzę że dopinasz wszystko na ostatni guzik:) Wrzesień tuż tuż:)

Gosia oby Ci się polepszyło:) A mała widzę obkupiona dzisiaj:)

Gosdia to ładnie malutka waży ja z ciekawości spojrzałam w książeczkę Domiśki i na pół roczku ważyła 7800g:)

Herbatko to wypoczywaj jak najwięcej:) mogłaby chociaż jeszcze 2-3 wytrzymać przynajmniej:) Nie martw mi gin powiedziała w 32tyg że nie wytrzymam w 80% do 36 tyg... Urodziłam w 40 tyg prawie tydzień po terminie a jak za każdym razem się potem dziwiła jak stawałam w dzwiach gabinetu i za każdym razem żegnała się że do porodu już się nie zobaczymy;);)

Elwirka grtaki z okazjio kolejnej przespanej nocki:)

Jak już pewnie pisałam Domiśka tu u rodziców znowu ładnie śpi dziś przebudziła się 4.25 podałam jej kubek i się odwróciłam potem znowu kolo 6 bo mój taka jak zwykle laptopa szukał i wstała 8.30:) Ale już koniec tego zawzieliśmy ja wrócimy Dominikę przyzwyczajamy do jej pokoiku pościel już jest, jeszcze taką lampkę kupię:)
Dziś mama wyciągnęła mnie na za kupy ponieważ moja chrzestna zadzwoniła że jest likwidacja sklepu z sukienkami i ona za 100zł kupiła sobie na wesele na które w październiku idziemy mama oczywiście nic nie kupiła a ja wylosowałam przepiękny elegancki płaszczyk na jesień taki beżowo-musztardowy:) nawet przystępna cena bo 99zł ze 179:) Domiśka właśnie do Biedronki z dziadkami pojechała po pampersy mogła by już ich nie używać:)

Kasiek To masz chwilę, zeby odpocząć od małej;).
Zosia dostała dzisiaj matę edukacyjną w nagrodę, że była grzeczna ;). Teraz sobie szaleje. Jadła jabłuszko z biszkoptem i oczywiście jak ściągnęłam śliniak musiała dostać ataku kichania i bluzeczka w kropki Zwariować można;)
Gosia, szybkiej poprawy
Tez musze się wybrac na zakupy ;) Jakieś spodnie kupić sobie i Małej kurtkę na jesień jakąś ciepłą, czapkę itd.

Witam witam:)
U mnie dzien zalatany w sumie, kupialm hani kapcie,buciki.... Wycieniowalam sobie wloski i jej no i obie mamy grzywki :D nie moge sie przyzwyczaic ;] No i bylismy u tesciow też, a potem M pojechal do pracy a mnie wzielo i zrobilam to przemeblowanie! Hania ma swoj pokój, wlasnie siedzi w nim przy lampce i koloruje;-) Chłopaki juz spią, choc musialam przy mikim postac bo nie chcial zasnoc, ale to moze dlatego ze spi w innym pokoju ;]
Trzymajcie kciuki by noc byla oki!
Sorry ze nie nadrabiam, nie mam sily ;]

gosdia to udanych zakupow ;-)
Liza 3mam kciuki za nocke. dobrze ze Hania ma swoj pokoik
kasiek fajnie ze Ci sie udalo trafic plaszczyk
gosia to obkupilas malutka :-D

ja spadam spac. dobranoc !

Oj widzę że dziś znowu gwarno:)

Herbata
a śpij jak najwięcej bo za miesiąc i 6 dni to się skończy:)

Liza jak tam po nocce Mikiego w nowym pokoiku, Hania pewnie zachwycona że ma swój:) To zakupy się udały nawet fryzjer był i jak się czujesz z grzywka:)

gosdia ja ogólnie jak jestem u rodziców to mam dużo chwil wytchnienia... Nawet jak wyjdę to Dominika nie wspomina o mnie:)

Hehehe chłopa bez baby to jednak poradzić sobie nie może. Właśnie C dzwonił że mam na niego nakrzyczała bo w opakowaniu spał... Mówi że nawet nie chciało mu się rozebrać jak przyszedł... Niech korzysta bo jak wróce to nie będzie takich wyjść z kolegami:D:D A jak wyjeżdżałam to koledzy tylko ręce zacierali. Domka już po śniadaniu a raczej w trakcie bo mama za nią biega z miska;/ W ogóle nie wiem dlaczego ja nigdy nie biegam zawsze ładnie siedzi w swoim fotelu...

Witam ;)
Ależ tutaj spokojnie ;)

Liza,dobrze że Hania ma własny pokoik . Duża już jest i potrzebuje swjego kącika :). Grzywki są ok :). Pracowity dzień wczoraj miałaś.
Kasiek, bo dziadkowie rozpieszczają dzieci i dlatego tak jest z tym jedzieniem chyba. Mojej siostry dzieciaki to mogą mojej mamie po głowie skakać. Taki układ chyba... rodzice od wychowywania, dziadkowei od rozpieszczania.

Ja z D. posprzątaliśmy Zosi cały pokój, wszystkie kurze z kątów powymiatane. Teraz Mała śpi a ja mam chwile wolnego.
A tak w ogóle to do nas chyba już jesień przyszla ;/

Ostatnia edycja:
Gosida dziadki jak dziadki ale pradziadki Ci to dopiero rozpieszczają buhahah:) Teść jak krzyknę na Dominikę to krzyczy na mnie że że nie mogę bo jak na razie to mieszka u dziadków i u dziadka to ona może wszystko robić... Kiedyś jak jego pierwszy wnuk był w wieku Dominiki pozwolił mu opieczątkować całą ścianę więc jawnie na to pozwolił... Ściana była myta zdzierana i 3 razy malowana:)

Powiem Ci że u mnie świeci słońce ale na dworze jeszcze nie byłam ale czuć jesień;/

reklama
kasiek faktycznie pradziadki ladnie rozpieszczaja, ale ktos musi :-D

jak tam nocka ? ja spalam 10 h, ale czuje sie nieprzytomna nadal... eh

Do góry