reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaama, dziekuje:). Ja też rzygałam jak szalona. Nawet pielęgniara mi powiedziała, że dawno już takiej rzygającej nie mieli:).A jesli chodzio czas to mi zajęło to 6.30h a sam poród 15 minut:)
Młoda,ja to chodyzić nie mogłam tak bolało;/

reklama
mloda_mama_93 no ja nie chodziłam do szkoly rodzenia i wychodze z takiego założenia ze wiekszosć rzeczy ktorych sie tam nauczysz do porodu to i tak zapomnisz bo na porodówce sie nie mysli o regułkach itd ale jak uwazasz ze tobiie pomoże to sie zapisz:)

Herbata śliczna córeczka :) jakie ma słodziutkie pulchne policzki :)

Anula1989 robi sie ciekawski dlatego teraz bedzie wpychał paluszki wszedzie tam gdzie nie trzeba :D

a na temat porodów ja wpadłam na porodówke o 9 rano a o 12,30 kacper juz byl na świecie :) takze poszło mi to raz dwa :)

my odpoczywamy po porannym sprzatanio o dziwo moje dziecko sie dzisiaj ładnie bawi od samego rana i tak jakby go w domu nie bylo :) w nocy owocne starania byly poszlismy dosc pozno spac a D sciagneli o 6 do pracy biedaczek mi pisał ze wymęczony hahaha a ja odpoczywam sobie :)

Ostatnia edycja:
hejoo
U mnie już obiadek gotowy, dzieci sie pobudziły to naukę trzeba było przerwać....
dziś już mnie zmeczenie bierze albo lewe ciśnienie jest :dry:

wozek dobrze sie sprawuje :) nie narzekam, choc ciezki jest jest skubany :p ja tez na porodowce wypilam chyba 5 litrow wody i soku :) dobrze ze to juz za mna

Hej

Młoda93
gratuluję kopniaka:) Ja nie chodziłam i jakoś sobie poradziłam dla mnie to zbędny wydatek według nie i tak wszystko się zapomina i pieprz... oddechy... Moja koleżanka chodzi ale tylko dlatego że w jej przychodni za darmo jest. A co musisz kupić to wkłady poporodowe takie majki poporodowe zalecem taką gumkową siateczkę rewelacja wszystko Ci trzyma a te takie jak fartuchy na oddział do du... Po za tym ze 2 koszule takie żeby Ci się łatwo karmiło, jakiś komplecik dla dziecka czapeczkę pampersy chusteczki...

Siwa jak tak zdziałaliście coś:p:p

Gosia zdrówka. To ona Ci hasa do 3 w nocy??:szok:

Liza
hmm jak zwykle wszystko na raz jeśli to różyczka to będziesz miała ją x3 chyba że starszaki chorowały...

Patrycja Ty to się masz za konia robisz i do tego zimną herbatę dostajesz eh... Wcale się nie dziwię że nie masz czas...

Kammcia ja byłam kolo 12 na spacerze i woda na stawach zamarźnięta...:szok:

Gosdia postaramy się razem chociaż może dla mnie to za dużo bo moja już 2 lata ma i nie podoba mi się różnica 7 lat...

Beacia
i dla Twojego zdrówka ale czas leci zaraz imprezę będziesz szykowałą:p

Mazia
Tobie już liżej niż dalej więc już Twoje ciało na poród się przygotowuje:)

Wampi witaj:) Super że dzieci już zdrowe:)

Liza a może nie kazał przychodzić żeby tego nowego przyuczyć nie wiem sama będzie dobre chociaż jeden dzień masz męża w domu szalej:p:p

Herbata
AAAAAAAAAAAA!!!!!!! Wreszcie się pokazałaś małą śliczna:) No widzisz zaraz będzisz obrotną matką polką:):)

Anula jeszcze 10 razy mu się przestawi nie martw się:) Dobra jesteś też miałąm taki zamysł żeby być odstawiona a jak czop tylko zaczął mi odchodzić to paniki narobiłam i długa do szpitala i żałuję bo pottem nie miałam siły a wyglądałam jak idz stąd i nie wracaj i wstyd mi było jak przychodzili C koledzy czy rodzina do szpitala. Ja też przesypiałam całe noce skończyła 3 miesiące i jak ręką odjął... Już nie spałąm:p Ja już w 30 tc miałam szyjkę skróconą z bólami rodziłam 1,5h i 30minut ostatnia faza. Przebicie pęcherza około 12 ale tego nawet nie licze bo nic mnie nie bolało do 16 normalnie funkcjonowałam:)

Młodzież śpi ja kawkę piję:)

hej dziewczyny;)

kurcze,ale nadrabiania - nie wiem od czego zacząć:)

herbata - śliczna Kruszynka :)

vegas - gratulacje dla Martynki :)

Liza - zdrówka dla maluchów i trzymam kciuki za pracę ;*

młoda93 - gratuluje kopniaczka, niesamowite przeżycie :)

patrycja -podziwiam Cię :)

nie odzywałam się przez kilka dni,bo byłam u taty. Mam nadzieje,że mnie nie bierze żadne przeziębienie,bo tak mi zimno jakoś ciągle i w gardle drapie :/...dzisiaj nawet słoneczko u nas pokazało się koło południa :)

Ostatnia edycja:
reklama
mloda93 gratuluje rowniez kopniaka! pamietam mojego pierwszego... w maju dokladnie :)
trinaa kope lat :) pamietam jak jeszcze na basen z brzuchem smigalas, a teraz Jacek ma pol roku :szok: gratuluje w ogole z okazji 6 miesiecy :)
kasiek smacznej kawki. tez bym sie napila, ale niestety nie moge :sorry2:
siwa fajniutki wozek

Ostatnia edycja:
Do góry