reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi mojego R to po 3 miesiącach dopiero przestało bardzo boleć,ale czasami teraz jak zle stanie to tez mowi ze go boli.
asaiczek super,gratulacje!!!!
sali fajne te laczki:)
blaneczka fajny,ale mi sie nie podobaja takie wozki;-)nie mój gust:)

kurcze my przegapiliśmy troche sprawe kolczykow bo na roczek chcielismy jej przekłuć a teraz to nie wiem bo wszystko za bardzo ja interesuje i boje sie zeby sobie nie zerwała.

Moja mama wyszła dzisiaj zamiesc klatke a Amelka mowi tak: BABCIA POSIED PALOSIA(babcia poszła na papierosa)
Albo nauczyła sie i o sobie mowi jej i np: DAJ JEJ PIĆ, DAJ JEJ MONIOKA ,wszystko na jej mowie daj mi to powtorzy a za chwile znowu jej...:) a teraz jeczy bo na dwor chce isc...ale zimno,zmarzluch jestem juz cieplo mogloby byc:)

Jeszcze dzis jade na 14 do tego sklepu gdzie moze bede pracowała juz 2 spotkanie tak po godzince chce zobaczyc czy sie nadam:)zobaczymy mam konkurentke takze musze sie spinac;p
A praca jest od 5.30 do 13.30 bede musiala dojezdzac pociagiem no i testow sie ucze;)to potem autem.
kazda sobota i co druga niedziela zobaczymy jak to bedzie troche rano a ja spioch:-(

reklama
Moja Kaja stale mówi"zajebiscie"jeszcze z takim akcentem ze nie sposób sie nie smiac.
Wczoraj oglądalismy Gesler razem ,i w tym momencie ona powiedziala zajebiscie a Kaja :"widzisz ona tez mówi zajebiscie",hahaha.

Do mnie zaraz szwagierka na kawke wpada ,takiz jakos czas zleci;)

sali nie zawsze ma się lecznicze na poczatku :-p bo Emma miała przebijane złotymi:tak:
a własnie z tymi zapieciami to est tak że dla nas sa masywniejsze to co Vi wstawiłam , a te 2 maja ruchoma tą końcówke i zawsze jak nawet się wygłupiała to to tylne zapięcie się odginało a w tych ja nawet z trudem odpinam jej kolczyki :tak:
gosia moja Vi do dziś czaem mówi "one się bawią" mając na mysli siebie i Emmę :-p albo niektóre słowa mówi jak chłopczyk czyli " mamo ja będę jeździł autem"
wampi no to trochę spora ta wada.. musisz koniecznie pokazać ją w okularkach :-)

a w ogóle Vika to jest cwaniara :-p
ostatnio dorwała jakiś papierek w aucie i się nim bawi ,... a wiadomo jak prowadze to nie patrzę co ona z tyłu na foteliku robi ;-)
a ona mi krzyczy z tylnego siedzenie..." mamo no zobacz ja się tym bawie zabierz mi to :-p " haha
bo zawsze jak jakiś papierek gdzieś znajdą to zabieram żeby Emma nie zjadła :-p
oczywiście musiałam się zatryzmac i jej zabrać :-D

Gosia :-) agentka ci rosnie mała ;) gdzie zimno :szok: ja kosiłam trawe,wcieniu 15 stoni, na słoneczku cuuuudnie :tak: no i u nas niby weekend ;P córa juz w domu po szkole, wiec bawią sie, Miki spi jeszcze :tak:
Sali hahaha nie no pieknie mówi :-D
Kamcia dobre "by Emma nie zjadła" mówisz ze ma ten etap teraz? "co do rączki to do buzi?" :-D hihihii

U nas w ten weekend "Kwitnąca Jabłoń" w Grójcu. Ehhh... ale malo ciekawych rzeczy do tego nakłada sie brak kasy ;] wiec chyba w domu siedzimy ;/ ;]

Witajcie.
Mój młody sobie wczoraj coś w stopę zrobił. Tzn skakał wariat mały i tak dziwnie nogę powinął że z impetem usiadł na stopę
sorry2.gif
. Biedny płakał z 10 minut, nawet się zastanawiałam czy by na prześwietlenie nie jechać, ale T. samochód do pracy wziął a jak już przyjechał to młody spał. Biedak utyka na tą nogę, ale tylko na nierównym terenie, po mieszkaniu jak chodzi to jak błyskawica, a jak trzeba było zejść ze schodów to już jęczał nie mówiąc o przejściu po chodniku. Niby mu nie spuchła ta noga, ani siniaka nie ma, pewnie sobie stłukł:/. No nic zobaczymy wieczorem jak będzie najwyżej na prześwietlenie pojedziamy. Ale mi go szkoda
embarrassed.gif
, normalnie on wczoraj płakał a ja prawie z nim
embarrassed.gif
.

gosia 91 ale ci waćpanna rośnie:-D!
Liza u nas też ładnie ale zimno własnie:/
wampi czyli okularki będą? Wybieraliście już jakieś?

Jej jak dobrze, że jest ten auto save bo normalnie wszystko sobie skasowałam:/

Umi ojjj oby szybko przeszło Kacperkowi...
Wampi ja tez majac 9 lat zaczelam nosic okulary ;P ale mialam troszke mniej ;] i jak chce w nich chodzic czy źle nastawiona? :-)

Dziewczyny zimno to bylo wczoraj, przedwczoraj :-D dzis jest fajnie :tak: :-)

Normalnie dostanę zawału!!! 2 dni temu dowiedziałam się o moim maleństwie a dziś
no.gif
... dziewczyny miała z Was któraś jakieś brązowy śluz po oddaniu moczu??? bo ja tak obserwuje, że jest go trochę właśnie od 2 dni może troszkę więcej i normalnie prawe zawał!!! Napisałam do gina ale odpisał mi tylko,że jak pojawi się krew to mam się udać do szpitala... ale się zezłościłam tą odpowiedzią ... proszę o pomoc
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif

reklama
Liza - już po maturach ! ;D Ustne też już były u mnie w szkole ii z angielskiego udało mi się zdobyć 95 % , a z polskiego ustnego 90 % . Jestem mega zadowolona, bo dużo pracy włożyłam w prezentację z polskiego(temat : Tragedia Żydów polskichw XX wieku. Przedstaw temat, analizując wybrane utwory literackie ifilmowe.) i powtórek z angielskiego.
Myślę, że mogło być lepiej, ale i tak ładnie mi poszło :)

Do góry