reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam sie i ja po dluzszej nieobecnosci!
nadal w ciazy i zmeczona, ale to norma :-)
postaram sie czesciej zagladac.

reklama
Herbata to Ty juz koncóweczka ;)
Dominisia Wiktoria śliczna i powodzenia z firma, mialam praktyki w centrach ogrodniczych i czeka was duużo pracy:-)
maleństwo fajnie ze wkoncu się pojawiłaś:-)
milena a nie ma u Was tak że wchodzisz z mała bez kolejki do szczepienia ?

u nas dzis pogoda super aż się chce na dworze siedziec ;) jeszcze tylko 30 dni szkoły mi zostało:szok: masakra ..
po za tym to nudy jak.. Julka się wylatała po podwórku to az 3,5 h spała ;]

Vi-Dom najpierw musi przyznać cansil(miasto) później go wynajmujesz go do miasta a po np.10 latach można go wukupić
Malenstwo -Gratulacje!!!
Paulina12-rzeczywiście dziwny ten lekarz :/
Milena-twoja córcia to niezła podrywaczka :)
Dominisia-powodzenia z firmą i śliczne fotki :)

za mną pierwszy dzień pracy :) było super odpoczełam psychicznie i wreszcie wyszłam do ludzi :) mały był grzeczniutki i wogóle za mną nie płakał :)

Happy super ze pierwszy dzien udany. Twoj synek nie plakal bo jest coraz bardziej DOROSLY :-)
Herbata juz nie duzo ci zostalo :))
DOminisia to az zal nie wykorzystac ziemi jak stoi pusta :) a zwlaszcza jak jest jej az tak duzo. My mamy jedynie 28 arow

Magda to trzymam kciuki za mieszkanko:)

Renata
buhahaha dlatego moje mieszkały w łazience;P

Elcia
witaj i mam nadzieje że Cie zdiagnozują...

Milena
oby szybko wyszedł ale nie pociesze Cię to dopiero początek;/

Paulina a miała mała 3-dniówkę??

Wampi
zdrówka dla syncia:)

Milena
ja już segreguje od 3 lat i 5 miesięcy bo dzisiaj Dominika dokładnie tyle skończyła;P

Maleństwo gratulacje:)

Dominika śliczna dziewczynka;)

Herbata oj już nie długo:) Ale mała toc hyba nie chciała się szybko urodzić z tego co pamietam?? Teraz dziewczynka czy chłopiec bo nie pamiętam:)

Ja dzisiaj słomiana wdowa bo coś się zepsuło i C pojechał. Coraz ładniejsza pogoda się robi:) Dzisiaj poszłyśmy na specerek trochę mniej wiało.

Herbata- mały został z babcią mojego S. i jego siostrą :)
Paulina chyba masz racje, on już mamy nie potrzebuje przez cały dzień :)

hej,
u nas na szcęście już choroby się skończyły (odpukać zeby nie zapeszyć) i nabieramy powoli sił. najpierw grypa panowala każdy kichał i kasłal a potem grypa żołądkowa dolączyła, wymeczyliśmy się ale już jest ok. Nikolka nie dawno dopiero zasneła.

przepraszam ze tak o nas tylko ale musze was nadrobić bo nie było mnie pare dni i mam duuużo do czytania.
miłej nocki:)

reklama
Do góry