reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzien doberek :))

Dominisia nie przejmuj sie takimi ludzmi. Pewnie zazdroszcza tak jak Milena pisze :)) ja jak chodzilam w ciazy to na wsi co chwile ktos sie za mna obracal, bo jak to tak na wsi sie mozna pokazac z brzuchem bez slubu.. Fakt, przykro czasami bylo ale potem mialam to w czterech literach i ty zrob to samo.. Aaaa i wlasnie podeslij nam link do FB :)
Milena moj A. tez trzymal spray do zamkow w aucie :-D
23may ja tez bym nigdzie dzis nie wychodzila ale niestety musze :no:/
Asik swietny pomocnik!!!!!!
Renata powodzonka dla O.!!!

Niki ma drzemke, ja zjadlam sniadanie i pije kawe. Zaczyna mi coraz wczesniej wstawac, dzis juz 6:30...

reklama
a nas znów zasypało... oszaleć można z tą zimą,. JA CHCĘ WIOSNĘ!!!
Mały wstał punkt 7 i musiałam go zabrać ze sobą jak zawoziłam Oliwkę do p-la. I już oczka mu się kleją ale na razie się bawi

RenataT trzymam kciuki!!! Wszystko będzie dobrze
23may ja mam pomidorówkę, została z wczoraj. Ugotuję tylko ryż bo wczoraj z makaronem była i obiad z głowy
Milena dla polepszenia humoru mamie może jakąś kawusię+ciacho zaserwuj

Paula a gdzie sie wybierasz dzis ?;p

Julka siedzi w spodniach na nocniku i twierdzi ze robi SIII haha ale spodnij sciagnac nie da ;p

23may musze jechac z mama do Woli Batorskiej, do kierownika budowy zeby nam okna do dziennika wpisal. A ze ona nie wie jak tam jechac to musze jechac z nia. A taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mi sie nie chce, na dodatek pada :wściekła/y: Smieszna ta Twoja Jula, a moja Nikola wlasnie po 15 minutowej drzemce sie obudzila, myslalam ze chociaz z godzine pospi :-D

witaj chanelle, jak dzidzius ma na imie?? Hmm, Zakopane uwielbiam tak jak Inka;-) moze jakas promocyjny nocleg dla kolezanek z BB?:-D

Milena mam nadzieje że z oczkami Natalki ok:)

Dominisia
no weź przestań. Rób swoje:) Ważne że dla Ciebie Twoje dziecko jest najpiękniejsze:)

Chanelle
witaj:)

Inka
cisza przed burzą;P

A Magda
gdzie? Czyżby??

Moja mnie z dnia na dzień zadziwia jak zasunie tekstem to się nogami nakrywam. "Mamo nie sądzisz że..." "Mamo czy uważasz że..." a jak się wkurzy to "Do licha" buhahah ja nie wiem chyba z przedszkola to bierze. Wczoraj przyszłam i mówi że jest NIE ŹLE WKURZONA:p

Ja się wreszcie wzięłam za wertowanie biblioteki dzięki bogu że są e-zasoby i można to w domu zrobić:) No i wreszcie zacząć pisać prace inżyniera było jakoś łatwiej:p przynajmniej zebrac się:p

reklama
Do góry