B
Bryszka
Gość
Agun zajebiaszcze ciucholki ja jeszcze ani razu w lumpie nie byłam ;( muszę mojego Ł poprosić by mnie zawiózł wreszcie to taka radocha wygrzebać takie skarby za małe pieniążki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Leika sliczne sa te body :-) No a Ja takze gustuje w drewnie,takie mebelki wygladaja super no i wiadomo prawdziwe drewno dluzej wytrzyma niz taka sklejkaale kazdy kocha sie w czyms innym ;-)
A jesli chodzi o wozeczki to mnie sie strasznie podobaja Mutsy Urban Rider no ale cenowo one powalaja wiec szukam jak na razie cos tanszego moze jakis odpowiedni Mutsy zobaczymy no ale wklejam fotke :-)
Zobacz załącznik 353497 Mniej wiecej cos takiego mnie interesuje
a ze mieszkam w Anglii i do tego w miescie to taki wozeczek bylby najlepszy,zimy nie ma u nas az takiej mocnej wiec mysle ze gondola bedzie mi zbedna a ten wozeczek 2w1 ma specjalny wklad i jest dosc wygodny dla maluszka wiec na samym poczatku na pewno sie sprawdzi a potem moge sie przezucic na spacerowke na wiosne bo ma mozliwosc na plasko
Ale dziekuje za propozycje ;-)