reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Agun zajebiaszcze ciucholki ja jeszcze ani razu w lumpie nie byłam ;( muszę mojego Ł poprosić by mnie zawiózł wreszcie to taka radocha wygrzebać takie skarby za małe pieniążki

reklama
Leika sliczne sa te body :-) No a Ja takze gustuje w drewnie,takie mebelki wygladaja super no i wiadomo prawdziwe drewno dluzej wytrzyma niz taka sklejka:tak: ale kazdy kocha sie w czyms innym ;-)
A jesli chodzi o wozeczki to mnie sie strasznie podobaja Mutsy Urban Rider no ale cenowo one powalaja wiec szukam jak na razie cos tanszego moze jakis odpowiedni Mutsy zobaczymy no ale wklejam fotke :-)
Zobacz załącznik 353497 Mniej wiecej cos takiego mnie interesuje :tak:

sabrina mi tez podobaja sie mutsy ale juz znalezlam inny wozek jak chcesz napisz do mnie na ogolnym forum bo dopiero dzis wszlam na ten watek i teraz nadrabiam kumpela ma na sprzedaz uzywanego kol.granat jest z poznania jak ja ale jabys chciala moge was skontaktowac ja jedyny minus jaki widzialam tych wozkow kola sie ''rysują'' ten plastik ,ona ma z ma nieplastikowe i to do trzymania ze skory w wszystkich modelach się trochę zsuwa i trzeba pociągać mi się podobaja i'coo wozki tez w deseń mutsy - jak co to pisz

Kati mnie sie podobaja te wozeczki no ale mojemu nie bardzo wiec odpada.A jak na razie to mam na oku wozeczek Silver Cross 2w1 jest bardzo praktyczny i swietnie sie go prowadzi no i do samochodu sie zmiesci bez problemu:tak: a ze mieszkam w Anglii i do tego w miescie to taki wozeczek bylby najlepszy,zimy nie ma u nas az takiej mocnej wiec mysle ze gondola bedzie mi zbedna a ten wozeczek 2w1 ma specjalny wklad i jest dosc wygodny dla maluszka wiec na samym poczatku na pewno sie sprawdzi a potem moge sie przezucic na spacerowke na wiosne bo ma mozliwosc na plasko:tak: Ale dziekuje za propozycje ;-):-D

Angun, Mirelka śliczne ciuszki!!!
Mi dziś przyszły rzeczy, które w piątek zamawiałam- dwa okrycia kąpielowe, butelki, smok i jeszcze jakieś pierdołki:-) I przyszły mi jakieś promocyjne próbki z Johnsona ( któraś z Was dała linka):tak:

Nasze wczorajsze zakupy Tescowe :-)

Kurteczka z podszewką na całej długosci - przecena z 55zł na 16,50zł

PICT0730.jpg

Sweterek - przecena z 44zł na 9,90zł

PICT0731.jpg

Spodeneczki, dwupak - przecena z 32zł na 9,60zł

PICT0732.jpg

Skarpetusie, dwupak - przecena z 13zł na 6,50zł

PICT0733.jpg

A tu bodziaki z Carefoura za 6zł:

PICT0734.jpg

I bodziaki pasiaki z allegro za 9.90 i 10,90zł:

PICT0735.jpg

I jeszcze takie aukcje wygrałam:-)

DLA NOWORODKA - 5 CZĘŚCI !!! (1695281821) - Aukcje internetowe Allegro
ZESTAW 6 PAJACYKÓW I ŚPIOCHÓW 62,68,74 (1698735025) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry