reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Black, no widzisz :-D Ciekawe czy jak się wyprowadzicie to będzie dalej taka miła
A mój Bartek też ryczał przy zębach, najgorsze są czwórki :szok:
Nieraz zwymiotował właśnie przez ból, Twoja malutka szybko ząbki ma :-)

Izunia, gratulacje, na szczęście ominął Cię koszmar z tymi ząbkami małego :no:

A ja byłam w urzędach,później spacer z małymi, po dwóch pączkach skoczyłam do sklepu z moim Ł. i teraz żłopię piwo, po piwie idę coś chapnąć na ząb i w końcu łóżko i sen :tak:

zatem z góry piszę Wam dobrej nocki :-D i do jutra

reklama
Hejo wieczorkowo!

Martusia, to dobrze, że nie jest tak źle z małą...

Sasanka, daj no łyczka piwka, chodzi za mną :-p

u mnie małe nie śpią, Julka liczę, że zaraz usnie a Ania broi w najlepsze. Adam prztyka po kanałach w TV, a ja myk na chilkę do Was, co słychać :tak:

już 3 dzień bez drakuli, jest taki spokój, aż miło... a pewnie w sobotę wrócą i zaczną się intrygi i knucie, jak se pomyslę to mnie cholera bierze :wściekła/y:

Sandra, drakulę wymyśliła moja przyjaciółka z czerwca 2009, ale nie ma co, trafiła w 10 :-D:-D:-D

Bardzo chętnie, tylko, ze trochę za daleko, przyślij gołębia z piwkiem, to se żłopnę ;-)

echhhh chciałabym :-D:-D
humor mi się poprawia, dzieciaki śpią w najlepsze, Ł. też już ma zgon po pracy :-D
fajnie że w ogóle ktośjest on-line bo zazwyczaj nie trafiam na wątki gdzie ktoś może pisać na żywca a tak to chociaż się nie nudzimy :-D

No ładnie, ładnie! Jeden wieczór mnie nie było a tu już alkoholizm się szerzy :-D:-D:-D. Jesteście okrutne, smaka mi narobicie a ja przecież pić nie mogę :-p.

Nocka za nami nawet, nawet. Nie było żadnej rewelacji, bo musiałam chyba z 10 razy wstawać do Julki i dawać jej smoka, bo wypadł z łóżeczka albo nie mogła go znaleźć, ale generalnie obyło się bez płaczu, wstałyśmy o 8, Julcia zjadła pięknie kaszkę na śniadanko. Kupka nadal luźna, ale przynajmniej ma dobry humorek i zachowuje się normalnie.

Wczoraj wieczorkiem już nie zaglądałam, bo przeszukiwaliśmy z Grześkiem internet i mieszkania na sprzedaż. Znaleźliśmy jedno - takie jak z naszych marzeń, rewelacyjne - 3 pokoje, duża kuchnia, łazienka, wc, przedpokój w nowym budownictwie za 250 tys. Więc to naprawdę nie dużo, bo tego typu mieszkania stoją u nas za około 300-350tys. A mieszkanie jest w tej miejscowości, gdzie aktualnie mieszkamy, z tym że po drugim końcu miasta, a to spory kawałek, więc nasze mamuśki często nas nachodzić nie będą :-D. Dziś będziemy tam dzwonić i chcemy obejrzeć to mieszkanko. Jeśli faktycznie będzie takie super jak wydaje się nam teraz to będziemy działać już na poważnie :-)
Za te pieniądze oglądaliśmy w Gdańsku ostatnio oferty mieszkań o 10m kw mniejszych albo i więcej i dwupokojowych. A tutaj i lokalizacja fajna, bo 10 min od osiedla wybudowali Tesco, więc zawsze można na zakupy wyskoczyć :-D.
Kurde dziewczynki, ja chcę już się wyprowadzić :-D Albo chociaż dostać klucze i być na etapie urządzania :-)

reklama
Wczoraj wieczorkiem już nie zaglądałam, bo przeszukiwaliśmy z Grześkiem internet i mieszkania na sprzedaż. Znaleźliśmy jedno - takie jak z naszych marzeń, rewelacyjne - 3 pokoje, duża kuchnia, łazienka, wc, przedpokój w nowym budownictwie za 250 tys. Więc to naprawdę nie dużo, bo tego typu mieszkania stoją u nas za około 300-350tys. A mieszkanie jest w tej miejscowości, gdzie aktualnie mieszkamy, z tym że po drugim końcu miasta, a to spory kawałek, więc nasze mamuśki często nas nachodzić nie będą :-D. Dziś będziemy tam dzwonić i chcemy obejrzeć to mieszkanko. Jeśli faktycznie będzie takie super jak wydaje się nam teraz to będziemy działać już na poważnie :-)
Za te pieniądze oglądaliśmy w Gdańsku ostatnio oferty mieszkań o 10m kw mniejszych albo i więcej i dwupokojowych. A tutaj i lokalizacja fajna, bo 10 min od osiedla wybudowali Tesco, więc zawsze można na zakupy wyskoczyć :-D.
Kurde dziewczynki, ja chcę już się wyprowadzić :-D Albo chociaż dostać klucze i być na etapie urządzania :-)
zazdroszczę ci :-D też bym chciała kredyt, ale wtedy o suchym pysku bym była :-D:-D my jesteśmy na wynajętym, ale tez ważne że z dala od rodziców hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry