reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Tosiaczek my mieszkamy w domu, ale bardzo bardzo dużym i opłaty są kosmiczne. Tak więc dla nas wizja mieszkania w bloku jest wybawcza :tak:, ale fakt jeśli ktoś ma malutki domek to i opłaty będą o dużo mniejsze :tak:

reklama
Witajcie kobiety.

Martusiu, jak Wam nocka minęła, jak Julka, lepiej? a Ty jak się czujesz ciężarówko na "wylocie" :-p:-D ???

ja dostałam już @ po porodzie... czuję się nawet nawet, a nie kapnełabym się gdyby nie plama na bieliźnie :szok: o dziwo jeszcze mnie nic nie boli :tak:

Izulka, Sandra, jednak nadałyście pijanego gołębia, bo nic do mnie nie doleciało :rofl2:

u nas nie pada, jest dosyć ciepło, więc po śniadanku może wyskoczymy gdzieś na troszkę na dworek. Po południu mamy troszkę spraw do załatwienie i nie wiem, czy nam się uda jeszcze wyjść... Dla Ani i Julki mam zupkę, a nam chyba zrobię placki ziemniaczane.

udanego dnia babeczki!

Ewunia bo gołąb sam po drodze wypił :-D:-D:-D
U nas nocka taka sobie, mała się często budziła, ale zapomniałam napisać wczoraj wieczorem odkryłam ZĘBA! :-D I jednak trójka :-p Z drugiej strony już czuć kolejnego pod dziąsłem więc pewnie lada dzień znów będę przechodzić takie kongo.
Ale co do kolejności zębów, to moje dziecko jest indywidualistką. Pediatra mi mówił, że najpierw powinny wyjść dolne jedynki a jej jako pierwsze wyszły górne dwójki i wylądała jak wampirek :-D, dopiero po nich wyszły dolne jedynki.

Wybaczcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

Moja dzidzia właśnie zjadła rosołek - posłuchałam Waszych rad i dostała pierwszy raz w życiu ciut doroślejszy obiad, z tym że nie tak doprawiony jak ten który my jemy. Smakowało jej, tylko ja myślałam, że się pochlastam żeby dać jej coś tak rzadkiego :-D. Wszystko w koło pływało w rosole, ale ile radochy przy tym było ;-).
Idę małą kłaść spać, bo to jej pora :-)

A mi Junior usnąc nie chce, za pół godziny powinien dostać obiad ale jak teraz nie uśnie to będzie marudził przy obiedzie

Moi mali dziś zupkę porową dostaną na rosołku z mięskiem hehe Bartek to jużod zapachów szaleje dlatego zaraz spadam karmić dzieciaki potem się odezwę:-D:-D
jest tak ładna pogoda że chyba wyjdziemy na spacer
niestety z pojedyńczym wózkiem :confused2:

dobra lecę Bartek mnie atakuje i woła "am" hehe

miłego dnia

hejo!

Martusiu, jako kobiecie ciężarnej daruję Ci ten występek :-D:-D:-D

Widzisz, Julka już jest na tyle duża, że może jeść to, co Wy. Moja jadła od 8 mca to co my, tak samo przyprawione, ja nie solę, dużo vegety nie daję, więc jest ok... Jedynie kroiłam na drobno... Ale chyba dobre było, no nie??? jak wszystko pływało ;-) u nas jak dajemy Julce, to więcej makaronu niż zupy, inaczej nie zje :-D:-D

Sandra, idź daj kobieto dzieciom jeść!!! na razie małe śpią, jak wstaną to zjemy i wychodzimy połazić, niestety drakulica wróciła i skończył się spokój w domu, przywieźli se ciotkę, potrzebna mi ona jak wrzód na d**** :rofl2: ona nakręca teściów na nas więc się nie dziwcie mojej dezaprobacie :tak:

reklama
hejo!

Sandra, idź daj kobieto dzieciom jeść!!! na razie małe śpią, jak wstaną to zjemy i wychodzimy połazić, niestety drakulica wróciła i skończył się spokój w domu, przywieźli se ciotkę, potrzebna mi ona jak wrzód na d**** :rofl2: ona nakręca teściów na nas więc się nie dziwcie mojej dezaprobacie :tak:
echhhh takie życie, mojej teściowej to ja nawet drakulą nazwać nie mogę bo szczerbata jest :-D:-D:-D:-D
I mój mały też woli więcej "towaru" niż zupy hehe

U nas nagle pogoda siadła, Junior usnął 15 minut temu a tak to cały dzień nie spał pewnie pośpi dłużej...
A ja kicham ale nie mam kataru hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry