reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Ja właśnie położyłam Julkę spać bo była marudna i się modle żeby zasnęła, bo mam już dość na dziś. Chcę chociaż godzinkę spokoju...
Mojej mamuśki nie ma do jutra w domu- chatkę mamy wolną :-D

reklama
Oj, Martusia, to imprę robicie :-D:-D:-D

Sandra, sto lat! czyćby coś się szykowało? a Twoja drakulica jest szczerbata, a moja ma sztuczną szczękę 30 lart bez wymiany :-) uśmiechnie się, to aż czarne są :szok::rofl2:

byliśmy na spacerku, Julka ulatała się jak nigdy :tak: a teraz lata po domu i broi. a Ania turla się po łóżku i się wścieka :-D

oglądałam Fakty na TVN uśmiałam się z tego Eurobanku :-D

A moja terrorystka już śpi. Po południu oczywiście nie poszła spać, wykończyła matkę i padła koło 19.
Mój mężulek ma tydzień wolnego jak matka do ojca wyjedzie :-). Normalnie będę miała raj, matki brak, mąż przy boku :-D Żyć nie umierać :-)

Sasanka a skoro my tak niedaleko siebie mieszkamy kiedyś można się zgadać i spotkać :tak:

BlackWizard, moja mała tak samo, nie spała po południu i padła po 19... pewnie wstanie za parę godzin i będzie się chciała bawić...
A tak to chodziła spać ok 21-22 i przesypiała całą noc :-):-):-D

Sasanka jak sobie radzisz z pojedynczym wózkiem? Ja już teraz się zastanawiam czy podwójny czy parasolkę dla Kini kupić. Mieszkamy w domu prywatnym i raczej jesteśmy koło domu, czasem do lasu idziemy bo mamy blisko, ale to raczej z mężem. A tak na miasto czy na zakupy to parę razy sama z wózkiem i Kinią byłam. I się zastanawiam czy się opłaca podwójny kupować a i tak ciężko mi go będzie upchać... albo będzie maleństwo korzystało a Kinia będzie już na nóżkach tuptać ;-)

No, w końcu zrobiłam śledzie bo już chodziły za mną 3 dni a nie mogłam u nas kupić filetów śledziowych marynowanych... Pycha!

Mmm śledzie :-p Ja też chcę!!! :-p
A ja chyba chora będę :confused2:. Mam dreszcze, jakiś katar się przypałętał. Masakra. Dopiero co się wyleczyłam i znów przeziębienie :confused2:.
Do tego zimno mamy w domu, Grzesiek walczy z piecem i za cholere mu się porządnie rozpalić nie chce. To się nazywa złośliwość rzeczy martwych :crazy:

Ej laski a co z Matajką? Jej suwaczek pokazuje już 39 tydzień, a jej na forum nie ma i nie ma. Czyżby już się rozpakowała? Wiecie coś?

Ostatnia edycja:
Witam z rana kobitki. Ja znowu w pracy z kawusia tu do was biegiem a tu pustki :(
Moj K wczoraj stwierdzil ze jestem uzalezniona od was :))) ha ha ha dobre
Kubeczek wczoraj wkoncu przestal bac sie chodzic i caly dzien biegal po calym mieszkaniu w ta i z powrotem :) Teraz to sie dopiero zacznie ....
A i najwazniejsze druga jedynka mu sie przebija na gorze. Naprawde wzial sobie do serduszka to nacinanie dziasel :)

reklama
A my dopiero wstałyśmy :szok:
Ale znów w nocy był horror i teraz odsypiałyśmy. Cholerne zęby....

Izulka super wieści, ja się nie mogę doczekać kiedy moja Julcia zacznie chodzić :-)

Ewunia, Sasanka jak się spało? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry