reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Na dwoje babka wróżyła.... czyli chłopiec czy dziewczynka?

reklama
Ale masz szcęście, MIŚKA, że już wiesz!! Pewnie tatuś skacze do góry ze szcęścia!! ;) A robiłaś tą ankietę chłopiec czy dziewczynka?? Co Ci wyszło?? Mi na 67% dziewczynka, ciekawe co na to usg :laugh: ;D

mi 65% dziewczynka z ankiety wychodzi, tak bym chciała .Mi kiedys ktos wywróżył, że bede 3 razy w ciąży chłopak ,dziewczyna ,chłopak .Jestem 3 raz ale nie wiem, mam tylko synka a aniołka mojego nie znam myslalam ze dziewczynka .ACH TA CIEKAWOŚĆ

Witam
zrobiłam ten śmieszny test ;D
wyszło mi, że na 70% dziewczynka, ale ja tak jakoś czuje, ze to chłopak jednak będzie... może na nastepnym USG pod koniec września już cos będzie widać ;)
to nasze piersze dzieciątko, więc tak naprawdę nie ma to rzadnego znaczenia, pół rodzinki chce chłopca, a druga połowa dziewczynkę :laugh:
może tylko imię dla dziewczynki mamy już od dawna, z chłopcem będzie trzeba jeszcze się zastanowić ::)

zobaczymy pozniej na ile test okazał się prawdziwy ;D

witam!
to jest ciekwe bo w zasadzie to mnie lekarz powiedział na ostatnim usg ze tak na chwilę obecną to on mi nie powie jaka będzie płec mojego dziecka bo to jeszcze za wczesnie a jak się go zapytałam kiedy bedzie wiadome to powiedział ze dopiero w 30 tygodniu hmmm byc może jak tylko będzie widać to mnie poinformuje:)))) w każdym bądz razie zrobie sobie ten test co Wy i zobaczymy co mi wyjdzie :))) właściwie to jest moje pierwsze dziecko i nie mam jakiś preferencji choc czasem jak się tak zastanawiam to nie wiem czy nie chcaiłabym dziewczynki :))) no cóż zobaczymy :D

no tak zrobiłam sobie teścik ale hihihi nie wiem wyszło mi że na 67% dziewczynka , chciałabym a wszyscy mi mówią że ładnie wyglądam że na pewno będzie chłopczyk :)))) ciekawe hihihihi pożyjemy zobaczymy :laugh:

mi na początku ciąży wychodziło na 70-80% dziewczynka a teraz na 58 chłopczyk a lekarz powiedział, że to chłopiec :D a więc nie ma co tego traktować tak do końca poważnie ;)

reklama
Dlaczego, sa wa chcesz chłopczyka? :) Ja w sumie nie wiem kogo chcę, ale moje szwagierki krzyczą że ma być dziewczynka i koniec!!! :laugh:

Do góry