reklama

nasi mężczyźni...

reklama
fionka brawa dla twojego chłopa!!
ja byłam kilka razy (niewiem czy mam napisać, że AŻ czy TYLKO ;D )
zaskoczona przez mojego kwiatami i miałam ogromną radoche :)

a ja dziś mojemu zrobiłam niespodzianeczkę, ... a nawet trzy ;D
bo miał dziś 30-te urodziny - i kupiłam mu super dres do tenisa i extra koszulkę treningową no i oczywiście tort w kształcie ... piłki do tenisa :laugh:

ale miał radochę, cieszył się jak dziecko i pół dnia spędził przed lustrem oglądając się w nowych ciuchach - trafiłam z nimi perfekcyjnie :laugh: - bo mój kochany pedant nie znalazł żadnego "ale"

a za tydzień chce jechać na turniej .... teraz ma w czym ;D - żeby tylko chociaż do II rundy przeszedł ;)

Mój M uważa że kwiatki to badyle i zaraz zwiędną - szkoda no ale za to obiecał mi nakupować ciuchów nowych żebym dobrze w pracy po powrocie wyglądała :)

fionka: :o eee to super facet!! :) wiesz co to niech on zadzwoni do mojego i mu da jakies instrukcje ;)

chociaz ja tez nie moge narzekac, co prawda nie dostalam roz... ale zostawilismy wczoraj wieczorem malego rodzicom moim i pojechalismy mleko kupic i jak wracalismy moj M wlaczyl w autku moja ukochana piosenke i zrobilismy rundke po miescie, tak poprostu jechalismy. odpoczelam! nawet nie wiedzialam ze taki banal moze poprawic nastroj ::) bo ostatnio sporo powodow do zmartwienia jest ale to w watku "chrzciny"

Fionka, bardzo milutkie to musiało być :) Mój niestety chyba "pokłócił" się z kwiatami, chociaż mu wiele razy sugerowałam, że lubię i w ogóle :) No ale i tak nie mogę na niego narzekać pod żadnym innym względem, więc już nic nie mówię i tak kochany jest :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry