reklama

nasi mężczyźni...

benita nic tak nie poprwia samopoczucia jak udane zakupy :)
wiadomo, że to problemów nie rozwiązuje ale jakie przyjemne jest..

reklama
mój mąż też cierpi na zaawansowaną głuchotę jak wyliczam mu jakie mam ale do niego, jednak jedno muszę mu przyznac , rekompensuje mi to spełniając w zasadzie wszystkie moje zachcianki , więc teraz gadam mu od czasu do czasu żeby nie wyjść z wprawy ale spektakularnych zmian w zachowaniou nie oczekuję i dzięki temu jestem spokojniejsza i ogólnie bardziej zadowolona

Wczoraj było naprawdę rewelacyjnie. Spędziliśmy razem praktycznie cały dzień - ja się nie wqrzałam i nie przejmowałam i lepiej się czułam niż wtedy jak się cały dzień boczyłam o wcześniejszy wieczór. Narazie jest dobzre, ale nie wiem co zrobię jeśli jeszcze kiedyś zrobi tak, ze wyjdzie na kilka godzin i wróci podpity. Kocham Go i nie zostawię go. Nawet o tym nie myślę, ale chcę zeby się zmienił....

Bartek dzis wyszedl na spacer z Majka,wiec mam troche wolnej chwili zeby poczytac co tu pisalyscie.W sumie nalezaloby sie domem zajac ,ale chyba oleje- po ostatnich ciezkich dniach chyba tez mam prawo troche odpoczac i zajac sie czyms przyjemnym. ;) :)

mamo boo roxzumiem cie doskonale moj maz tez tylko czeka na jakas okazje zeby wydostac sie z domu i wrocic nie task jak trzeba a ja siedze z mala sama
a jeszcze do tego jak pisalam juz w samopoczuciu odezwal sie moja dawna bardzo dawna milosc w przyjacielskich zamiarach ale wszystki sie komplikuje >:(

reklama
Kasiula jeśli mogę Ci coś poradzić - to trzymaj się z dala od byłego ;) A jeśli nie z dala to na dystans ;) Sama wiem jak taka sprawa może wiele popsuć w związku. A pzryjaźń ? Ja nie wierzę w przyjaźń damsko - męską.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry