Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie [emoji3526] w brzuchu miały czkawke i trzeba było przeczekać to i teraz tak samo [emoji2]Ajj chyba racja, jak picie nie pomaga to moze juz nic nie poradziLeo ma miesiac i 3 dni[emoji1413][emoji92][emoji173]️
Dokładnie [emoji3526] w brzuchu miały czkawke i trzeba było przeczekać to i teraz tak samo [emoji2]
A ty karmisz mm że dopajasz maluszka?
Rozumiem[emoji6] ja cała ciąże byłam przekonana że będę karmić mm bo nie chciałam przechodzić takiego koszmaru jak z synem ale pod koniec zmieniłam zdanie i póki co idzie nam całkiem nieźle [emoji6]Tak tak karmie mm, nie nadaje sie do karmienia piersia mimo prob nie dla mnie to, wiec za to podziwiam mamy ktore to robia![]()
Rozumiem[emoji6] ja cała ciąże byłam przekonana że będę karmić mm bo nie chciałam przechodzić takiego koszmaru jak z synem ale pod koniec zmieniłam zdanie i póki co idzie nam całkiem nieźle [emoji6]
No ale latem dziecku raczej nie jest chłodnoNam położona mówiła że czkawka może być jak jest chłodno. Żeby dac pierś lub inaczej ogrzaći. Nie wiem ile w tym było prawdy ale zazwyczaj sprawdzało się. Do tej pory jak małemu jest chłodno to czkawka go dopada, lub jak zje coś co mu nie odpowiada.
Ale jak był taki malutki to miał kilka razy dziennie często bez żadnej przyczyny![]()
Ludzie potrafia byc chamscy..[emoji20]wazne ze jesteś szczęśliwa. [emoji4] powodzenia w staraniach!Ja urodziłam synka mając 21 lat i było to planowane i chciane dzieckozaraz skończy 4 lata i staramy się o rodzeństwo dla niego
mnie ogólnie nikt palcami nie wytykał, ale na studiach wiem, że byłam obiektem plotek ale nic sobie z tego nie robiłam. Jedyna rzeczą jaką pamiętam że była bardzo przykra to jak urodziłam i leżałam z synkiem w szpitalu cały tydzień po porodzie, wiadomo, nerwy, stres, zmęczenie (w ogóle to tył mój pierwszy pobyt w szpitalu w życiu) któregoś razu na obchodzie Spytałam lekarkę kiedy będziemy mogli wyjść a ona do mnie "wiem dziecinko że już do mamusi tęsknisz ale jeszcze tu posiedzicie". Także to było bardzo chamskie i pamiętam że aż mi podeszły łzy. Potraktowała mnie jak gowniare..