Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

potem długo trzymałam wagę tzn do końca 2009 roku ważyłam 64-65 kg pod koniec roku rzuciliśmy fajeczki i przytyłam 8 kg
tak że ciążę zaczynałam z wagą 74kg a teraz mam już + 7kg
ale mój ginek nic nie mówił na wagę ;-)no ja mam cicha nadzieje ze moze kiedys uda mi sie dobic do wagi 65 to by bylo super ale i tak jakos mi tu dziwnie wszystkie pisza o wagach okolo 50-60 kg a ja 90 hihiale dzieki troche mnie pocieszylas teraz najwazniejsza jest dzidzia a potem sie zobaczy :-) najwyzej zawieszenie w samochodzie po jednej stronie wysiadzie:-)Żabciu nie martw się ja jak czytam że dziewczyny ważą po 60 kg to w ogóle myślałam że jakimś odmieńcem jestem
ja po ostatnim poronieniu czyli w 2008 r schudłam 24 kg a ważyłam 84potem długo trzymałam wagę tzn do końca 2009 roku ważyłam 64-65 kg pod koniec roku rzuciliśmy fajeczki i przytyłam 8 kg
tak że ciążę zaczynałam z wagą 74kg a teraz mam już + 7kg
ale mój ginek nic nie mówił na wagę ;-)
hahahahano ja mam cicha nadzieje ze moze kiedys uda mi sie dobic do wagi 65 to by bylo super ale i tak jakos mi tu dziwnie wszystkie pisza o wagach okolo 50-60 kg a ja 90 hihiale dzieki troche mnie pocieszylas teraz najwazniejsza jest dzidzia a potem sie zobaczy :-) najwyzej zawieszenie w samochodzie po jednej stronie wysiadziehahahaha

reszta jest teraz nie ważna ;-)
dlatego aż tak się nie martwię ;-)