reklama
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
W tamtej ciąży przytyłam 15kg, po przyjściu do domu po tygodniu zostało mi 6, czyli wystarczyłoby jakbym przytyła 9
. Został mi 2kg z czego 1 mi ubył na początku ciąży. Teraz jestem do przodu jakieś 6kg tak samo jak w tamtej choć ruchu mam więcej, teraz mam w końcu z kim chodzic na spacery
ale jem też chyba więcej.
kamamamusia
Fanka BB :)
A ja przed ciążą schudłam 8 kilo. Pracowałam nad sobą 4 miesiące. Zmieniłam dietę - mniejsze potrawy, regularnie, zero pieczywa, ziemniaków, smażonego....Ale ważyłam dużo przy swoim 160. Aż wstyd się przyznać. Jednak ja od roku ćwiczyłam regularnie na siłowni , ta waga to nie tylko sam tłuszczyk. Sama siłownia nie wystarczyła, aby stracić na wadze. Jak zastosowałam dietę od razu waga zaczęła spadać.
Ważyłam b.dużo i może dlatego dość szybko mi poszło z tymi 8 kilo. I tak chciałam jeszcze zrzucić 10 kilo....ale zaszłam w ciążę i wylądowałam w łóżku.
No i po ciąży biorę się ostro za siebie. Tak jak Karlam , już wiem co mam robić aby schudnąć.
Ważyłam b.dużo i może dlatego dość szybko mi poszło z tymi 8 kilo. I tak chciałam jeszcze zrzucić 10 kilo....ale zaszłam w ciążę i wylądowałam w łóżku.
No i po ciąży biorę się ostro za siebie. Tak jak Karlam , już wiem co mam robić aby schudnąć.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
a mi poszlo tez w pupcie i w uda 
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
A ja od poczatku ciazy przytylam 6 kilo ;-) a balam sie ze to za malo

Karlam1
wlasnie sie zwazylam i wyszlo mi 62 kg
czyli od poczatku ciazy juz przytylam z 10 kg
kurcze ja juz chce na fitnesssssss !!!! :sick:
czyli od poczatku ciazy juz przytylam z 10 kg
kurcze ja juz chce na fitnesssssss !!!! :sick:aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
a ja mam 4 kg na plusie i wlasnie dzisiaj wskoczylam na 6 miesiac.
, powiedzcie mi, ze teraz juz nie bede przybierac. Juz wygladam jak maly slon, a co jak tak jeszcze mi wlezie w tylek?? Mam 176cm i waze ale wstyd 95kg 
, powiedzcie mi, ze teraz juz nie bede przybierac. Juz wygladam jak maly slon, a co jak tak jeszcze mi wlezie w tylek?? Mam 176cm i waze ale wstyd 95kg 
Karlam1
mnie sie wydaje ze wlasnie teraz zaczniemy jeszcze wiecej przybierac bo dzidzia bedzie rosla bardzo szybko ;-) no w sumie moge przybrac tylko ze mam sklonnosci do tycia i trudno bedzie mi to zrzucic (no mam nadzieje ze nie bedzie az tak trudno ;-) )
reklama