Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A tak swoją drogą to miał być wątek z Naszymi Brzuszkami na czele, a Wy się chyba wstydzicie. Wiem, ze większośc nie ma cyfrówek, ale jest nas tu trochę. Jak narazie tylko niewiele pokazało brzuchy..........
ja mam jakies foteczki, ale na zwyklym aparacie i nawet jesczze nie polowa filmu...zanim wywola i zeskanuje to minie jesczze pewnie duuzo czasu..ale jak tylko bede miala fotki mi sie uda dorwac skaner to cos wrzuce. a narazie podziwiam Wasze brzuszki, są sliczne
DOSTARCZONO MI JUZ BLUZECZKĘ CZERWONĄ ZE STANEMI DRUGA JAK TO IGUŚ MÓWI BABCINA PODOMKĘ, TEZ ZE STANEM, LEKKO PRZEZROCZYSTĄ I KOLOROWĄ.
CZEKAM NA KOMPLECIK SZTRUKSOWY (IDENTYCZNY W SUMIE JAK MAM Z POPRZEDNIJEJ CIĄZY - ALE BEŻ) I SPODNIE SZTRUKSOWE I OGRODNICZKI SZTRUKSOWE, (LUBIE SZTRUKS, NIE LUBIE JEANSU),ORAZ KOSZULĘ BIAŁĄ - W SZCZECINIE W CIUCHBUDZIE KUPIŁAM SOBIE DWIE SUKIENKI NA POCZATEK CIĄZY (MAJĄ MAŁY ZAPASIK).
Z POPRZEDNIEJ MAM JESZCE TEN CZARNY SZTRUKSOWY KOPMPLECIJ (TUNIKA + SPODNIE) I SUKIENKĘ I SPODNIE NA SZELECZKACH (TEŻ Z CIUCHLANDII).
JESZCZE ZE DWIE PRZYZWOITE BLUZECZKI DO PRACY I BĘDZEI KOMPLET. ZA CAŁĄ WYMIANĘ GARDEROBY DO TEJ PORY ZAPŁACIŁAM OK 200 ZŁOTYCH, TO TYLE I LE KOSZTOWAŁ POPRZEDNIM RAZEM SZTRIKSOWY KOMPLECIK. ALE WTEDY BYŁAM POD MUSEM
Azik, no to masz już garderobę z głowy, fajnie . Ja czekam na spodnie ciążowe od siostry i na jakieś bluzeczki, więc chyba na razie nic nie będę kupować. Do ciucholandu z chęcią bym się wybrała, ale mój małżonek nie chce ze mną chodzić po sklepach, więc biada mi. Jak jesteśmy w jakimś dużym hipermarkecie, to wtedy nie mam litości dla Hubika, ale to się zdarza 2xna miesiąc, a dla nas bab, to za mało
Jejciu a ja jeszcze nic nie mam A do pracy tez bede musiala kupic kilka ciuchowbo u mnie raczej moda na kant ale na szczscie bez zakietow. No i cos na po domku tez trzeba miec. jakie macie plany co do okryc wierzchnich? Wszak cala jesien i zima czeka nas z brzuszkami? Kurtki czy plaszczyki rozkloszowane? To chyba bedzie najwiekszy wydatek.