Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Co do tego liczenia, to też czasem się w tym gubię. Ale moja gin powiedziała, że mam liczyć od OM i że pierwszy trymestr skończy się z 12 tygodniem. Więc tak liczę
Co do tego liczenia, to też czasem się w tym gubię. Ale moja gin powiedziała, że mam liczyć od OM i że pierwszy trymestr skończy się z 12 tygodniem. Więc tak liczę
Ja to już wogóle jestem ciekawa, bo byłam dopiero raz u Mojej ginki (urlop miała ). Teraz wizyta 23.08 i nie mogę się doczekać, bo będzie też USG. Termin mi się też pewnie zmieni no i zapytam o te trymestry
Azik ja też zbyt fotogeniczna nie jestem, ale teraz musiałam jakoś wyjśc, bo przecież to się publicznie pokazuje
Dzięki dziewczyny za te miłe słowa Wiecie, że na zdjęciach taki jakiś malutki a z góry to taki olbrzym....