Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wszystkie śliczne jak zawsze Jeszcze troszkę i swoich stóp nie będziemy widzieć (jak mi ostatno Rafałek powiedział ). Jednak tak szczerze, to ja się już nie mogę doczkać takiego wielkiego brzusia.
azik - oj poszło w talię, poszło: 10 cm! Jak się zmierzyłam, to mi się wierzyć nie chciało...
Pauletta, nie wiem jak ty, ale dla mnie to przejście w drugi trymestr jest wielką ulgą, Jakoś jestem teraz troszkę pewniejsza i spokojniejsza. Strasznie się bałam przez te 3 miesiące!
Pytia, ja tez sie bałam i nadal cholernie sie boje, bo nie wiem co bedzie..ale mam nadzieje, ze wszystko bedzoe dobrze, maluszek jest silny wiec damy radeale ciesze sie ze chociaz mam ten pierwszy trymestr za soba, to juz jakas ulga.
licz od pierwszego dnia ostatniej miesiączki,n p ostatnia miełaś 1 czerwca, więc drugi trymestr (4 miesiąc) zaczniesz 2 września.... tak łatwiej jezeli chodzi o miesiące, ti wychodzi gdzieś koło skończonego 13 tygodnia...
Jaki ja mam ogromny brzuch nie wiem jak to się dzieje, jeść nie mogę, schudłam a w nic się nie mieszczę. Wiem, że z bliźniakami jest inaczej, ale jak tak dalej pójdzie, to za dwa miesiące będę się chyba w koc owijać żeby wyjść z domu zazdroszczę WAm tych małych brzuszków troszkę...
Azik to jajuż nie wiem..Jeśli pierwszy dzień mojej ostatniej miesiączki wypadł na 29 maja, to w II trymestrze będę dopiero 29 września czy sierpnia ? Chyba wychodzę na głupią