reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

reklama
oj spory ten moj brzuchol rosnie z ogromna predkoscia,a niech tam bedziemy sie toczyc jak pileczka,brzucho smaruje oliwka dla dzieci,na brzuszku jakos szczesliwie rozsteoy mi sie nie robia troszke gorzej z udami :-[
taka moja uroda z tym brzusiem i z marynia iz dawisiem mialam duzy

joanna30 pisze:
oj spory ten moj brzuchol rosnie z ogromna predkoscia,a niech tam bedziemy sie toczyc jak pileczka,brzucho smaruje oliwka dla dzieci,na brzuszku jakos szczesliwie rozsteoy mi sie nie robia troszke gorzej z udami :-[
taka moja uroda z tym brzusiem i z marynia iz dawisiem mialam duzy

Joasiu, tak z czystej ciekawości zapytam, czy w poprzednich ciążach kształt brzuszka miałaś podobny??

Moja szefowa dzis stwierdziła, że taki brzuch jak ja mam to ona miała w 3 m-cu, a nie w 18 stym tygodniu :laugh:. Kurcze, ale z Jackiem to było widać dopiero w szóstym miesiącu, więc jeszcze miesiąc później.

reklama
Do góry