Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Po mnie kompletnie nic nie widac, caly czas nosze normalne rzeczy sprzed ciazy, a w spodniach mam jeszcze caly czas luz. Moja mama mowi ze po niej nic nie bylo widac do poczatku 7 miesiaca, wiec moze to dziedziczne, chociaz ona jest o wiele szczuplejsza i wyzsza ode mnie.
no wlasnie, z tymi brzuszkami roznie bywa a wszyscy do okola chcieliby zebysmy juz od 4-tego miesiaca chodzily jak wieloryby... brzuszek jest fajny ale jak sie go nie dzwiga przed soba , jednak ja nie moge sie doczekackiedy mi urosnie, moze wtedy beda mnie puszczac w dzwiach, lub robic wiecej miejsca na korytarzu na uczelni, bo jak narazie to ja musze wszystkim ustepowac i chowac brzuszek bo kazdy sie pcha na mnie "bo nic po mnie nie widac" i wszyscy uznaja ze nie nic to nie boli jak ktos mnie szturchnie w brzuszek
u mnie tez juz widac na tyle ze kilka osob zapytalo sie czy jestem w cizay (choc nie mnie, bo blai sie ze powiem nie i ze wyjdzie ze sie gruba robie :laugh
moja główna dyrekcja nie mogła uwierzyć, że jestem w 5 miesiącu wszyscy myśleli, że lekko utyłam po aktywnych wakacjach - nie rozpowiadałam wszystkim na prawo i lewo, bo nie lubię rozgłosu, zresztą mam uraz do babek z pracy