reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

Po mnie kompletnie nic nie widac, caly czas nosze normalne rzeczy sprzed ciazy, a w spodniach mam jeszcze caly czas luz. Moja mama mowi ze po niej nic nie bylo widac do poczatku 7 miesiaca, wiec moze to dziedziczne, chociaz ona jest o wiele szczuplejsza i wyzsza ode mnie.

reklama
hurrraaaaaaaaa dzisiaj w salonie nissana a wczoraj w restauracji miejsca w których często bywamy zauważono mój brzuszek wkońcu coś widać !!!! ;)

no wlasnie, z tymi brzuszkami roznie bywa a wszyscy do okola chcieliby zebysmy juz od 4-tego miesiaca chodzily jak wieloryby... brzuszek jest fajny ale jak sie go nie dzwiga przed soba :), jednak ja nie moge sie doczekackiedy mi urosnie, moze wtedy beda mnie puszczac w dzwiach, lub robic wiecej miejsca na korytarzu na uczelni, bo jak narazie to ja musze wszystkim ustepowac i chowac brzuszek bo kazdy sie pcha na mnie "bo nic po mnie nie widac" i wszyscy uznaja ze nie nic to nie boli jak ktos mnie szturchnie w brzuszek :(

u mnie tez juz widac na tyle ze kilka osob zapytalo sie czy jestem w cizay (choc nie mnie, bo blai sie ze powiem nie i ze wyjdzie ze sie gruba robie :laugh:)

moja główna dyrekcja nie mogła uwierzyć, że jestem w 5 miesiącu ;) wszyscy myśleli, że lekko utyłam po aktywnych wakacjach - nie rozpowiadałam wszystkim na prawo i lewo, bo nie lubię rozgłosu, zresztą mam uraz do babek z pracy

reklama
Do góry