reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nasze brzuszki

no no no piekne brzuszki nam tu rosna. dziewczyny wasze dzieciatka zdrowo sie tam rozpychaja :D
no dobra teraz ja sie pochwale ze w pasie mam juz 92,5 !!! pirwszy i jedyny raz (nie liczac kolejnej ciazy w przyszlosci) tak cholernie sie ciesze z przybywajacych centymetrow. wystartowalam z jakis 68 czy 69 cm nie pamietam. wiec sporo juz uroslismy co??

reklama
Ja też się dziwiłam że czuję kopniaki w dole brzucha, jakoś tak dziwnie w środku.I przedwczoraj na USG okazało się że mały siedzi sobie z pupcią w miednicy  :laugh:... chyba musi mu być wygodnie ;).Lekarz powiedział że to typowe położenie pośladkowe i dlatego czuję kopniaczki tak nisko.I wszystko jasne.

dziewczyny a zdjecia?? ja wam jutro wstawie mojego "giganta" bo od jutra mam kilka dni urlopu zaleglego, piatek i caly przyszly tydzien, wiec bnede miala wiecej czasu na porobienie zdjec i wstawienie ich na forum, no ale chetnei i wasze brzuszki poogladam, bo uwielbiam :) a zmierzyc sie nei mam jak, bo nie mam centymetra :(

reklama
no wiesz kingus?? moze i wyglada jak wypiety ale zapewniam ze nie jest! troche mnie wygielo fakt, ale nie mam nad tym kontroli.ale zeby nie bylo niedomowien postaram sie zalaczyc zdjecie porownawcze, jak zrobie :)

Do góry