reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Lenka czy Leonek - śniczniusi ma domek :-D
eeee sorry,zawsze w ciazy jestem jakby bystra inaczej :-D
dalam z kiedys tam, a nie dalam obecnie, choc taki byl zamysl heheheh a no i ujawniam sie tu, bo na zamknietym to ja nie potrafie wstawic, tu łatwiej

a teraz 3 lata starsza i juz gruba jak wtedy przed samym porodem.....chociaz, tak jak pisalam juz wczesniej; wtedy startowalam z waga 10 kg wiecej niz teraz na starcie, wiec i przybralam tylko 8,5 kg, a teraz juz 7 kg hehehe

Angel- do chudzinek to ja nie naleze od lat, niskopienna i ciala to ja mam sporo za sporo w pupsku, biodrach, udach, ramionach itd itd mozna by wyliczac i wyliczac, bo moja figura to taki kołek prosty:-D a moja meza szczupla i wysokopienna, ot taka para nie do pary hehehe i jakos dziwnym trafem strasznie mu sie podobam heheheh

ps. dzieki dziewczyny, ale jestescie zdecydowanie za miłe ;-):-D
ps.2. ja i moja córunia.
Domek Twojego Szkraba też śliczny, a córki nie musiałaś przedstawiać, bo to naprawdę skóra zdjęta z mamy ;-). Dwie piekne kobiety :tak:

I jeszcze jedno śliczne mieszkanko - niech dziewczę rośnie rośnie rośnie ;-)

Ajako Twoja Córuś to wypisz, wymaluj czysta Ty....:-) Ja jako osoba nie zauważająca nigdy podobieństw stwierdzam, że jesteście identyczne :tak::tak::tak::tak:
:-)

serio, tez tak masz?? ja tez nigdy nie potrafie powiedziec do kogo dziecko jest podobne itd. ale moj maz w tym temacie jest mistrzem, on ma takie sokole oko, ze szok:-D jak mi nieraz zasunie; a ty nie widzisz, ze ta mala ma kaciki ust identyczne jak jej mama itd:-D:-D to padam:-D

dzieki, dzieki!!
synka bede miala do kompletu to moze byc po ojcu, a co mi tam! ja tam swoja corunie juz mam i lux :-D

ps. a ja sie juz nie moge doczekac fotek naszych malusiow, az wczoraj wieczorem nas naszlo ze starym moim i ogladalismy fotki malej Julki, teraz sie to widzi jak bardzo wyrosla i zmienila sie! a ten czas tak leci....dopiero byla taka moja mala kluseczka i tak fajnie gaworzyla:-) ciesze sie juz strasznie na tego malucha, ciekawe czy za kolejne 2, 3 lata znowu nas najdzie ochota na takiego malucha w domu;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry