reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Jak dla mnbie to Ty Kasiurek przegoniłaś już Bożenke, Brzuszek śliczny ja tak to pewnie bede pod koniec ciąży wyglądac bo jak na połowe 6 miesiące to malutki mam :P ale chociaż mi lżej i mniej problemów z ubraniami :P
Ale rośnijmy wszystki zdrowo...

Bożenka pokaż to porównamy :P

Kasiurek -śliczny ciążowy brzuszek i faktycznie chyba nam Bozenke przegoniłaś
Atan -ty już 3 trymestr gratuluje
Pinula- rośnie rośnie maluszek :)
Tunia -a się dziewczyny cieszą ze golaska pokazujesz :-)A taki najładniejszy :-)
Niki -witamy ładny brzuszek :-)
Mamicurina-śliczny brzuszek

trzeci :szok: myslalam ze za tydzien mam trzeci ;-)
no ja jako jedna z pierwszych bo u mnie od poczatku mlodsza ciaza bo cykl 40 dniowy i wedle @ co licza lekarze 28 dni to na 22 luty mam ale wedle kalkulatorkow jak wpisze 40 dni to na 1 marzec ;-) wiec zobaczymy kiedy zechce amlka wyjsc z mamy ;-)

kasiurek oco ci chodzi z nisko czy wysoko ?? bo ja mam raz nisko raz wyzej zalezy jak mala sie ulozy w brzuszku ;-)

a i dziewczyny tez macie piekne brzuszki i chociaz bez rozstempow a ja mam :-(

dziewczynki piękne te Wasze brzuszki

Atan ja tez mam rozstępy także nie jesteś sama

a to mój brzuszek
DSC00713.jpg 24 t i 1 d

Kasiurek śliczny brzusio, wydaje mi sie ze jest idealny i ze nie jest nisko tylko tobie sie ak wydaje, duzo tez zalezy własnie jak sie dzidzia ułoży :) ja tez mam czasami nisko, bynajmniej mi sie tak wydaje
:)
Miska spory juz masz ten brzusio i typowo chłopiecy, sliczny :)

Łooo kobiety ale żeście poszalały z fotkami dziś :-)
Super!!

Atomówko
róznica jest niesamowita, podobny mamy "układ" brzusia i podaje rączkę bo mi jest też już naprawde ciężko..

Kasiurek jestem w MEGA szoku, myślałam, żeś ty chudzinko z tych mniejszych brzusiów, a tu...:szok: Chyba faktycznie wpadłaś nam na brzusiowe podium :szok: Wygląda FANTASTYCZNIE! Ale olbrzymi tez pewnie czujesz juz plecki, nozki i wogole co? :sorry2:

Miska ale masz piłeczkę piękną :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry