reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Angel no jak by nie patrzeć to pół roku minęło :-D

Atan na kiedy masz termin ?? Będziesz rodzić naturalnie czy przez CC ??
no wiec wedle @ na 21 luty wedle ostatniego usg na 19 luty a wedle innego lekarza na 2 karcie ciazy mam 15 luty wiec ja niewiem kiedy sie urodzi ;-) a zara fota bedzie wrocilam ze szkoly rodzenia i zdjecia zrobione wiec oto one

31 tydzien sie zaczął;-) niewiem choc dzis polozna ze szkoly rodzenia po tygodniu nie widzenia mnie powiedziala ale ci brzuszek wywaliło :szok:
Zobacz załącznik 416684Zobacz załącznik 416683Zobacz załącznik 416685Zobacz załącznik 416686Zobacz załącznik 416687Zobacz załącznik 416688Zobacz załącznik 416689na ostatnim widac gdzie sie mala wypinala ;-)

kasiurek jeszcze wszytsko przed nami ;) mi urusl ostatnio nieda sie ukryc ;) zobaczymy co bedzie w kolejnym tygodniu :) ale napewno rosnie wolniej :) a twoj wcale niejest taki malutki :) sliczny
dziekuje - no rosniej mniej weldug mnie ale pewnie rosnie nadal hihi

Kasiurek, bo Wy nie wielkie bezbuchy miałyście, tylko śliczne brzusie - kto by tam się rozmiarem przejmował :laugh2: Ponoć małe jest piękne, ale za to wielkie więcej może ;-)
hihi ponoc tak ;]

Atan - no bebzuch spory teraz bedzie rosl i rosl bo po 30 najwecej rosnie dzidziol ;]

dlaporownainaia dodalam zdjecia z 26 wiec same porownajcie czy urósł czy ni ;>

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry