reklama

Nasze Brzuszki

reklama
:huh: tak sobie poczytałam parę stron...
przypomniały mi sie początki jak te bębenki wypatrywane były, a teraz rosną jak na drożdzach... jeszcze chwila i będziemy rodziły ... zleci raz, dwa... aż się wzruszyłam, aaaaaahah.
Ja tak czasem narzekam na ten bębenek, bo czuję się taka nieporadna, ociężała i nawet nie moge butów zalozyc normalnie... a to rozstępy znajduje, a to to i tamto...
ale wiecie co? będę tęskniła za tym balonem i bobasem w środku.
nie rozczulam się już , bo pękam:P

piękne macie te brzusie, piękne...
Atan już 31 tydzień... mamma mia.
mi w dzien wigilii na suwaczku ukaże się magiczne 30 dopiero.
dopiero? toż to już! ;o

gili, gili w wasze brzusie:D

a wy dziewczyny macie rozstępy ? bo ja tam walcze jakims kremem ale pewnie jak mamuska miała to i ja będe miała. Może Bóg da i nie pojawi sie nic :) wogole jakies dziwne rzeczy mi sie dzieją , wlosy mi sie szybciej przetłuszczają suchą skóre mam niewiem zaczełam wapno brac bo mnie skóra tak swędzi że sie chyba bym zadrapała :D

kadza ja na razie nie mam rozstępów, smaruje się 2 razy dziennie, a na udach masuję się takim wałkiem, ale czy wyjdą czas pokaże (proszęęęę oby nieeee :-)). Swędzenie, to nic innego jak rozciągająca się skóra, jak swędzi to trzeba smarować, strać się nie drapać bo to tylko wzmoże uczucie swędzenia.

Noo tak myslałam że sie pewnie skóra rozciąga i swędzi a swedzi mnie tylko na łydkach i dół pleców. Smaruje kiedy sie da:) może nie będzie rozstępów ale codziennie w lusterku patrze i mojemu tez każe patrzec czy tam nic nie ma :D stwierdził że mam fioła na tym punkcie:P

kadza u mnie rozstępki już pierwsza klasa - chyba mi dojdzie w tym tygodniu pamiątkową fotkę wstawić. I też smaruję od początku, tyle że mniej sumienni bo tylko raz dziennie ;-) Przetłuszczanie włosów i inne tego typu to norma w ciąży - na suchą skórą po prostu dobry balsam nawilżejący, ale łagodny, albo jeszcze lepiej oliwka dla bobasa - na pewno będzie swędzieć mniej.

ale sie brzuszkow pokazalo tu :-) wszystkie sliczne :tak::tak: ja sobie zaraz machne foto i tez wrzuce...
u mnie roztepow jeszcze brak ale nie ma co zapeszac jeszcze 3 miesiace przed nami :happy: i tez mam nadzieje ze nie wyskocza :)
wczoraj za to niezmiesclam sie w jedne z moich spodni i tej okazji zjadlam cala czekolade :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry