reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Mini ale ładnie się zaokrąglił - choć i tak bym nie powiedziała, że to końcówka :-p
Coś czuję, że jak przyjedziesz latem, to będę zakompleksiona przy Tobie, bo jedynym śladem po Twoim brzuszku będzie pewnie mały uroczy bobas, a u mnie cała ja :no::-D

Anula twoje zestawienie to jest poprostu MEGA!
ajako ale opadł!
Atan wciaż rośniecie- tak jak my :( ;))
Mini ale piękny!

A ja ...no tak to jest jak sie nie ma duzego lustra w domu :-(
Tak sobie siedze rosne ciezko sie robi a ja 'nie wiem dlaczemu' ;)
To sie dzis dowiedzialam, przegladajac sie w witrynie kazdego mijanego sklepu.
NIE MOGŁAm przysiegam uwierzyc, ze to odbicie nalezy do mnie! M sie juz ze mnie smial, jak co chwile spogladalam i wzdychalam, stekalam, krecilam glowa hehe
No i kazalam sobie zrobic fotke;)
Ogolnie bluza i kurtka męża, bo cieplo dzis bylo a ja tylko ten ciezki zimowy plaszcz juz za ciezko mi w nim bylo :-(
Jak wsiun no ale co poradze..

Ehh 35 tydzien 2 dzien

DSC00124.jpg

A to walentynkowo wczoraj- i co nie wyglada na tak wielki nie, sie dziwic, ze szoku doznalam;)

DSCF0306.jpg

Nie powiem zauważył, żem sie troche podrasowała :-D
Szkoda, ze tu nie widac ale mega niebieski tusz mialam i fajnie to wygladalo :))
A sam mój Pan i z kwiatkiem i czekoladkami wjechał o 1 w nocy więc tez mi bylo milo :happy2:

reklama
Do góry