Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ivi ogromniascie piekny brzuszek mialas z Tymkiem ja w 1 ciazy jak mowilam niemialam zadnej krechy teraz sie juz pojawia .A jak dziewczyny z waszym owlosieniem ?? ze sie tak zapytam bo ja mam masakre doslownie chyba sie zmieniam w malpke i do tego rosną jak niewiem szybko
Tunia szliczny brzusio okrąglutki zaczyna się robić Ivi inponująca krecha!! Sliczny brzusio Bożenka co do owłosienia zauważyłam że wiecej zaczynam miec go na rękach mam na brzuchu również ale to dlatego że zawsze miałam problemy z hormonami i przy moim PCO miałam kreskę włosków pod pępkiem
hehe lasteputina to ja mam tez na brzuchu wiecej wloskow na piersiah sie pojawily takie czarne ze szok najsmieszniejsze jest to ze wszedzie mi sie wlosy nowe pojawiaja a z glowy to doslownie garsciami wyciagam zaniedlugo bede lysa
Bozienka aaaaale mam to samo Cały dom usiany jest moimi włosami a przez wieksza czesc czasu nosze je spiete!! Cala lazienka, caly pokoj.. NO koszmar :/
A do rosniecia to ja juz sie poddałam ;] Pod pachami, nogi no i ekhm.. masakra musialabym sie golic co dziennie lub max co drugi dzien.. Na brzuchu na piersiach.. to samo.. No i zauwazylam na twarzy na szyi i z boku twarzy taki bialy delikatny meszek
Co sie dzieje