reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Brzuszki

No to kochane Ja wstwię swój brzucholek :) Snapshot_20111007.jpg

reklama
Gosiek śliczny okrąglutki brzuszek,

a ja dziś dziewczyny wrzucę fotkę bo dokonałam odkrycia w sweterku, mój brzuch na prawdę już widać hehe, co prawda jutro robię moją co tygodniową fotorelację, ale co mi tam, takie odkrycie, że się pochwalę :)
IMG_0933.jpg

Anulek, Gosiek śliczne brzuszki - ciążowe bez dwóch zdań!

A to moja foto-relacja, dziś zaczynam kolejny tydzień, więc fotka na koniec 19 tc musi być ;-)

page.jpg

tylko zdjęcie zamazane, ale po 15 minutach prób zrobienia fotki juz odpuściłam dalsze próby... u nas tak ponuro, że aparat ostrości nie chciał złapać, a w korytarzu musimy zrobic centralne światło i nie było jak doświetlić brzuszka...

no no Mata ty to już prawie piłkę lekarską nosisz :) a gdzieś tu pisałaś niedawno że masz taki jeszcze mały i z Dobrusią już był taki duży !!! :szok: ja tam w szoku jestem taki wielki brzuszek masz :-)

reklama
Do góry