Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Angel ty nie wiesz że każda ciąża jest inna i nie ma nic co powinnaś ;-) taki jaki masz brzuszek (a swoją drogą bardzo ładny, kobiecy i ciążowy ) taki powinnaś mieć :-) dla polepszenia humorku popatrz na niektóre angielki w ciąży :-)
Hehehehe dzięki
Oj ja zawsze jak mi tak podkreslaja moje BMI sie zastanawiam co mowia tym szystkim mijanym na ulicy czy w szpitalu kobietom
jak bylam na usg tym w 12 tygodniu to mi tak wstyd bylo, ze taki tluszczyk i musial tak przyciskac by znalesc dobry obraz, a po mnie wieszla taka KOBITA ze
Nie ukrywam, ze w tym kraju troche łatwiej kobiecie podbudowac samoocene, mnie w dniu wyjazdu na zakupy jak jechalam zaczepiali na ulicy babe w ciazy pomyslalby kto
MaMicurina to masz fantastyczną figurę ... Tylko pozazdrościć ... to pewnie wynik ćwiczeń i Twojej zawodowej aktywności ...
Ale się posypały brzuszki
Rosną piłeczki , baloniki , arbuziki :-)
Nie wiem czy się ze mną zgodzicie ale mam wrażenie że powoli zaczyna się nam wyrównywać poziom brzuszków . Te co mają duże rosną wolniej a te z małymi nadganiają ...
mini ja siem zgadzam mi sie brzuszek niemzienial od jakis 2 tygodni a wczoraj zauwazylam roznice i nietylko ja ale teraz bedzie rosl coraz wolniej i wolniej i bardzo dobrze bo zaczyna przeszkadzac coraz bardziej