reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Brzuszki

angel nie tak dokonca bez tluszczyku hehe teraz sie zrobil bardziej okragly to moze tak niewidac ale wczesnie kochana sie wylewalo troszke ;) a wy dziewczynki kiedy pokazecie swoje nowe tygodnie sie zaczely :)

reklama
Angel jak Ty masz 110 cm to ja baletnica jestem
Ja mam 100 cm prawie a wyglądam o niebo gorzej niż Ty
Zresztą wrzucałam foty więc wiesz\

Bozienka aaaaaaaaaa zakochałam się z Twoim brzucholcu
Jest mega zarąbisty :)
Ja tez już taki chce

Oj atomówko specjalnie cofnęłam się zobaczyć twoje fotki i ty jesteś połowa mnie w brzuchu! serio ;)
A teraz to juz wogole.. mowie Wam az mi wstyd ostatnie dni jak mnie wywaloło :(

Bozienka cudny brzuszek :tak::-)

a Wy kobitki nie przesadzajcie, że macie za dużo tłuszczyku na brzuszku. Ja też do tych okrągleszych należę, ale nawet sama mogę stwierdzić, że mój brzuszek ładnie ciążowo się zaokrągla :tak: i co mnie cieszy nie rozlewa się na boki jak w poprzedniej ciąży, tylko wysadza mi piłkę/arbuza do przodu :-) fotka mojego brzusia będzie w poniedziałek, bo zaczynam wtedy nowy tydzień ;-)

ja i mój brzuch stoimy w miejscu. Waga mi spadla brzuch nie rośnie. a Tak chciałam miec ładny brzuszek na rozpoczęcie roku akademickiego, żeby sie pochwalic ciąza bez używania zbędnych słów. A zjazd mam już za 2 tygodnie. może mi jeszcze urośnie :)
Ale Wy dziewczynki macie boskie brzuszki.
Bożenka jest miss brzuszka.
Ivi też sie łądnie zapowiadał więc, dlatego chętnie bym zobaczyła ivi twój brzuszek na aktualnym zdjęciu.
Atan Ty też się tu pokaż, bo coś dawno nie było widac twojego brzucholka, a pewnie urósł :D
A Ty Angej nie opowiadaj tyle o tym swoim brzuchu tylko dawaj zdjęcie. :D

Ehh no dobra.. ;)
Też na leżąco by było porównanie..
Nie wiem czy coś widać.. ja naprawde czuje juz ucisk jak np. sie zchylam..
A dodam, że na wadze 0! Ani drgnęła.. Jednak te 0,5 kt to był jakiś gorszy ;-) dzień bo dziś znowu to samo.. hmm

Poprzednio:

IMAG0131.jpg

Dziś:

IMAG0155.jpg

reklama
ja niewiem czemu ty Angel tak boisz sie pokazywac ten swoj brzusio ja tam nie widze zebys tluszyku za duzo miala.

ja robilam foto tydzien temu i dzis ale roznicy nie ma zadnej... :( a mi sie wydawalo ze troszke urosl ten moj brzuchol... no coz trzeba czekac kolejny tydzien....

Do góry