MaMicurina
Fanka BB :)
slicznie!Nadszedł kolejny tydzień zatem i nowe zdjęcie. Dzisiaj z moim mężuniem bawiliśmy się i zrobiliśmy sobie mini sesję. Przesyłam dwa nieobrobione zdjęciaZobacz załącznik 412211
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
slicznie!Nadszedł kolejny tydzień zatem i nowe zdjęcie. Dzisiaj z moim mężuniem bawiliśmy się i zrobiliśmy sobie mini sesję. Przesyłam dwa nieobrobione zdjęciaZobacz załącznik 412211
Monika mam taką nadwagę, że hoho (158 cm, przed ciążą 72 kg), jak urósł mi brzuch to odwraca uwagę od reszty :-)
)

matko
jak ja to zrobie...Gdzie ty masz te kgPerelandra no to będziesz miała piękne zdjęcia, my się sami bawiliśmy
Dziękuje za miłe komentarze
Monika mam taką nadwagę, że hoho (158 cm, przed ciążą 72 kg), jak urósł mi brzuch to odwraca uwagę od reszty :-)

normalnie chyba wagę masz zepsutą.Monika mam taką nadwagę, że hoho (158 cm, przed ciążą 72 kg), jak urósł mi brzuch to odwraca uwagę od reszty :-)
. Teraz dobiłam do pieknych 80 (a może już więcej? trzeba by sprawdzić...). No i wiadomo, że to nie koniec.